Za svaku porciju potrebno je:
1 veliki slatki krumpir
2 lista kelja
češanj češnjaka
1 žlica maslinova ulja
sol i svježe mljeven papar
naribani dimljeni tofu
Slatke krumpire operite i očistite četkom za povrće. Cijele ih stavite u hladnu vodu te kad voda zakipi, kuhajte 20 minuta. Za to vrijeme oljuštite i nasjeckajte češnjak te operite i dobro posušite listove kelja, a zatim ih nasitno narežite. Kuhane slatke krumpire ocijedite i ostavite da se ohlade. Potom ih prerežite pa žlicom pažljivo izdubite kako ne biste oštetili koru. Na maslinovu ulju pola minute propirjajte češnjak te dodajte kelj i pirjajte 3-4 minute da kelj omekša. Izvadite iz tave pa nekoliko minuta popržite izdubljeni slatki krumpir (po potrebi dodajte malo ulja) kako bi postao zlatnosmeđ i hrskav. Izdubljeni slatki krumpir nadjenite s oba nadjeva, posolite i popaprite te pospite s malo naribanoga dimljenog tofua. Želite li da jelo bude zasitnije, u nadjev dodajte kuhani slanutak ili grah.