3 narančaste mrkve
2 žute mrkve
3 korijena peršina
1 mali celer (pastrnjak i žuta repa)
1 srednji luk kozjak (običan crveni luk)
1/2 šalice sitnih zobenih pahuljica
2 žlice maslinovog ulja
češanj češnjaka
1,5 šalice kuhanog ječma (kuhane riže)
1,5 l temeljca od kuhanog ili pečenog povrća
1 žlica nasjeckanog peršinovog lista (celerov list)
2 žlice tamari umaka (shoyu umak ili 1/2 čajne žlice soli)

Na maslinovom ulju pirjajte luk narezan na kockice, dodajte mrkvu, peršin i celer narezane na veće komade (2-3 cm). Pirjajte nekoliko minuta, a zatim dodajte zobene pahuljice i sve prelijte toplim temeljcem. Kuhajte na laganoj vatri 25 minuta. Po želji možete dodati dimljenog tofua u komadu. Potkraj kuhanja dodajte ječam, dvije žlice tamari umaka i sitno nasjeckan češanj češnjaka. Kuhajte još tri minute i dodajte nasjeckani svježi peršinov list.