60 g grožđica

300 g brašna od kestena

30 g šećera

prstohvat soli

450 ml vode

3 žlice ekstradjevičanskoga maslinova ulja plus za kalup

35 g pinjola

ružmarin

Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Okruglu posudu za pečenje lagano nauljite. Grožđice operite i potopite ih u vruću vodu. U zdjeli pomiješajte kestenovo brašno, šećer i sol. Neprestano miješajući žičanom pjenjačom, postupno umiješajte vodu. Dodajte dvije žlice maslinova ulja i nastavite miješati da dobijete homogenu smjesu. Grožđice ocijedite i umiješajte pa dodajte i pinjole. Ulijte u kalup za pečenje pa pospite iglicama ružmarina i nakapajte žlicom maslinova ulja. Pecite 45 minuta, odnosno dok površina ne postane ispucala. Ostavite da se potpuno ohladi prije rezanja i posluživanja.