2,5 jogurta

2 žlice brašna od slanutka

3 dl povrtnog temeljca

2 žlice suncokretovog ulja

žlica sjemenki gorčice

žlica sitno nasjeckanog svježeg đumbira

1/2 žličice zelene curry paste

soli po želji

3,5 dl kokosovog mlijeka

3 žlice sitno nasjeckanog svježeg lista korijandra

U jogurt polako umiješajte brašno od slanutka pa u dobivenu glatku smjesu dodajte povrtni temeljac. U drugu posudu na vruće ulje stavite sjemenke gorčice i kratko poklopite. Čim sjemenke počnu pucketati, otklopite posudu i dodajte svježi đumbir i curry pastu. Nekoliko sekundi pržite sve začine zajedno, a onda ih prelijte smjesom od slanutkovog brašna i jogurta. Povremeno miješajući, pustite da gusta tekućina zakuha. Dodajte kokosovo mlijeko i sol pa ostavite da ključa 3-4 minute. Kada juhu sklonite s vatre, umiješajte list korijandra i poslužite toplo.