350 g sitnih zobenih pahuljica
50 g sirovog kakaa
120 g kokosova šećera
80 g kokosova ulja
100 ml vode
1 žlica začina za medenjake
 prstohvat himalajske soli

U posudi pomiješajte zobene pahuljice, kokosov šećer, himalajsku sol i začine za medenjake.

Otopite kokosovo ulje pa ga dodajte smjesi. Potom dodajte vodu i sve dobro pomiješajte pa ostavite da odstoji 10 minuta kako bi se sastojci proželi i zobene pahuljice napunile vodom i uljem. Dok tijesto stoji, u posudu za pečenje stavite papir za pečenje.

Smjesu za kolače najlakše je vaditi žlicom za sladoled, a ako je nemate, poslužit će i obična žlica. Oblikujte kuglice i stavite ih na papir za pečenje. Kad ih sve poslažete, pritisnite ih prstima ili dnom čaše kako bi dobile oblik okruglog keksa. Pecite ih 10 - 12 minuta na 175 °C.