In Praise of Leftoversproglašen je najboljim obiteljskim kulinarskim blogom. Autorica Sarah Murphy-Kangas iz Seattlea obraća se onima koje, kako kaže, inspiriraju ostaci hrane u hladnjaku, koje je moguće pretvoriti u čuda. Važno joj je, kaže, da njezine ideje povezuju ljude.
I am food proglašen je najboljim blogom o hrani 2014. godine. Piše ga Stephanie, „prosječna djevojka koja voli hranu i fotografiju“, kako se sama predstavlja. Voli, kako kaže, jednostavnu, „iskrenu“ hranu, čiji sastojci ne zbunjuju čitatelja.
Top with Cinnamon najbolji je blog o desertima koji piše 18-godišnja Izy iz Londona koju je o slasticama sve naučila njezina majka talijansko-američkih korijena. Najdraži su joj sastojci gorka čokolada, javorov sirup, orasi pekan i sol.
Indian Simmer najbolji je blog o regionalnoj kuhinji Indijke Prerne koja, kako kaže, naizgled kompliciranu indijsku kuhinju želi prikazati što jednostavnije kako bi se svatko mogao okušati u njenom pripravljanju.
Oh, Ladycakes blog ima najbolje originalne recepte koje autorica, Amerikanka Ashlae, sama smišlja. U njima nema jaja i mliječnih proizvoda, a pokušava što je češće moguće koristiti sezonske, lokalne i organske namirnice.