Vrijeme pripreme: 10 minuta

1 ½ žlica ulja
3 usitnjena češnja češnjaka
3 ½ cm naribanoga svježega korijena đumbira
1 stabljika limunske trave, uklonite vanjski sloj i sitno narežite donjih 10 cm
300 g mljevene svinjetine
3 žlice ribljeg umaka
2 žlice kineskog rižina vina ili suhog sherryja
3 žlice čili umaka
3 žlice meda
sok od jedne limete
150 g staklenih rezanaca
2 šake listova korijandra
4 velika lista izelene salate
150 g usitnjenoga slanog kikirikija

Zagrijte ulje u woku i pirjajte češnjak, đumbir i limunsku travu, dok češnjak ne potamni, a limunska trava omekša.

Dodajte mljevenu svinjetinu te pržite, uz miješanje, dok ne potamni. Dodajte riblji umak, rižino vino, čili umak, med i sok limete. Kuhajte jednu do dvije minute. Maknite s vatre te kušajte je li dovoljno začinjeno, ako je potrebno, dodajte još ribljeg umaka.

Za to vrijeme ubacite rezance u veliku posudu te ih prelijte kipućom vodom. Neka se namaču 3 - 4 minute, dok ne omekšaju. Isperite ih u hladnoj vodi i dobro iscijedite. Prerežite ih škarama da budu kraći.

Umiješajte rezance u svinjetinu u woku i neka se kuhaju oko pet minuta, dok rezanci ne upiju svu tekućinu. Grubo nasjeckajte korijandar te ga temeljito umiješajte u jelo u woku.

Postavite na svaki tanjur po jedan list zelene salate te ga ispunite rezancima i mesom. Pospite usitnjenim kikirikijem. Ovo jelo možete poslužiti i vruće, odmah iz woka, i ohlađeno, čak i sutradan.