Bijeli mint dio
25 g kakao maslaca
50 g kokosova ulja
2 žlice agavina sirupa
2 kapi eteričnog ulja paprene metvice (peperminta)
50 g sitno mljevenih indijskih oraščića
Čokoladni dio
100 g tamne čokolade
1 žlica agavina sirupa
20 g kokosova ulja
1 kap eteričnog ulja paprene metvice (peperminta)
Za bijeli mint dio otopite na pari kakao maslac i kokosovo ulje, dodajte agavin sirup, eterično ulje i mljevene indijske oraščiće. Za čokoladni dio rastopite čokoladu, dodajte kokosovo ulje, agavin sirup i eterično ulje.
U manji dublji kalup stavite komad papira za pečenje. Najprije rasporedite pola čokoladne smjese, kratko ohladite i potom prelijte bijelim dijelom, ponovo kratko ohladite pa na njega stavite ostatak čokoladne smjese. Ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi, a zatim premjestite u hladnjak. Poslužite dobro rashlađeno, izravno iz hladnjaka.