Sastojci:
500 g prepolovljenih mladih krumpira
3 češnja češnjaka, izgnječena
3 žličice mljevene kurkume
žličica mljevenog korijandra
žličica mljevenog đumbira
400 g kokosova mlijeka
žlica koncentrata rajčice
180 g kvinoje
400 g slanutka iz limenke
150 g špinata
400 g nasjeckane svježe rajčice ili iz limenke
sol i papar

Skuhajte krumpire i dobro ih procijedite. Stavite ih u veću posudu, dodajte češnjak, kurkumu, korijandar, đumbir, kokosovo mlijeko, koncentrat rajčice i nasjeckanu rajčicu. Neka provri pa dodajte sol, papar i kvinoju. Ulijte oko 300 ml kipuće vode. Neka se lagano krčka poklopljeno, ukupno 30 minuta. Promiješajte jelo svakih pet minuta kako se ne bi zalijepilo za dno posude. Pred kraj dodajte špinat i poslužite.