9 jaja
100 g tunjevine iz konzerve
100 g mesa račića
100 g svježeg sira
majoneza
100 g naribanog sira parmezana
masline
sol i papar
100 g začinskog bilja

Kuhajte jaja 10 minuta. Ohladite ih pod mlazom hladne vode, oljuštite i prerežite
po dužini. Izvadite žumanca. Pripremite 3 nadjeva.

Prvi: Čvrstim mikserom pomiješajte žumanca s ocijeđenom tunjevinom i 2 žlice majoneze. Posolite i popaprite.

Drugi: U trećinu prvog nadjeva primiješajte mljeveno meso račića (ostavite 6 cijelih za ukras) i još 2 žlice majoneze. Posolite i popaprite.

Treći: Dobro ocijeđeni svježi sir mikserom pomiješajte s parmezanom i začinskim biljem. Posolite!

Uz pomoć štrcaljke napunite nadjevima polovice bjelanaca i ukrasite.

Izvor: Kuhaj.hr