Za 1 raviol: umiješati ½ šalice ulja, šalicu brašna i jaje. Zamijesiti tijesto i pustiti da odstoji sat vremena.

Nadjev:

10 dag maka

2 dag suhih grožđica

5 ml mlijeka

2 dag krušnih mrvica

1 dag vanilin šećera

3 ml ulja

Umak od naranče (za 1 raviol):

25 dag naranči

3 ml Grand Marniera

½ očišćenoga nara

Svježe domaće tijesto napuniti smjesom maka i grožđica koja se prethodno prokuhala na mlijeku. Tijesto se formira u raviol i položi u kipuću vodu. Kuha se dok ne ispliva na površinu.U tavici sa strane popržiti krušne mrvice na malo ulja i vanilin šećera.

U posudu uliti svježe iscijeđeni sok od naranče, dodati Grand Marnier i iskuhavati 35 minuta na laganoj vatri dok ne postane gusta tekućina. Kuhani raviol preliti mrvicama, umakom od naranče i Grand Marniera te posuti svježim narom.