Za 1 raviol: umiješati ½ šalice ulja, šalicu brašna i jaje. Zamijesiti tijesto i pustiti da odstoji sat vremena.
Nadjev:
10 dag maka
2 dag suhih grožđica
5 ml mlijeka
2 dag krušnih mrvica
1 dag vanilin šećera
3 ml ulja
Umak od naranče (za 1 raviol):
25 dag naranči
3 ml Grand Marniera
½ očišćenoga nara
Svježe domaće tijesto napuniti smjesom maka i grožđica koja se prethodno prokuhala na mlijeku. Tijesto se formira u raviol i položi u kipuću vodu. Kuha se dok ne ispliva na površinu.U tavici sa strane popržiti krušne mrvice na malo ulja i vanilin šećera.
U posudu uliti svježe iscijeđeni sok od naranče, dodati Grand Marnier i iskuhavati 35 minuta na laganoj vatri dok ne postane gusta tekućina. Kuhani raviol preliti mrvicama, umakom od naranče i Grand Marniera te posuti svježim narom.