Tjedni horoskop od 7. do 13. studenog 2022.!

Ovan
Prioritet za Ovna ovog tjedna je pronalaženje odgovarajućih načina da se smiri. Filozofski pristupajte životu, pokušajte svemu uznemirujućem pristupiti s malo ironije. meditirajte, šetajte. Tako se možete mnogo lakše nositi s izazovima i sačuvati živce.

Bik
Period je nepovoljan za donošenje velikih odluka. Kao da nećete moći u punom sjaju pokazati svoj talenat i vještine i preokrenuti situaciju u svoju korist. Mogući su negativni trenuci, ali se samo malo strpite i oluja će brzo proći.

Blizanci
Bit će ovo dobar tjedan za Blizance. Možete se mirno prihvatiti novih zadataka koje ćete lako riješiti, a također ne propustite priliku da lako riješite starih dugova. Povoljan je trenutak za učenje nečeg novog. 

Rak
Postoji mogućnost da Rakovi ne shvaćaju ozbiljno svoje zdravlje. Naučite trošiti energiju u fazama, bez žurbe, inače možete doživjeti emocionalno sagorijevanje na poslu. Vježbajte, hodajte češće na svježem zraku.

Lav
Sada je poseban period za žene Lavove, jer lako osvajaju i privlače pažnju. Iskoristite ovu energiju za nova poznanstva. Velike odluke ipak odgodite za neka druga vremena. Ne pretjerujte u obavezama i obratite pažnju na svoje zdravlje.

Djevica
Očekuje vas povoljna energija kada je riječ o sportu i kratkim putovanjima. Postajete popularniji, znate kako nekoga uvjeriti u nešto, dobit ćete nove alate za razvoj karijere. Sada se preporučuje da se usmjerite na kreativno izražavanje.

Vaga
Vaša društvena sfera počinje se mijenjati. Vaša ljubaznost i otvorenost pomoći će vam da steknete nova korisna poznanstva. Pokušajte raditi na sebi kako bi se oslobodili svega što vam ne donosi dobro i ne godi.

Škorpion
Očekuje vas aktivan kreativni period. Osjetljivost i intuicija će se povećati. Moguće je da ćete osjetiti nalet energije i s entuzijazmom se baciti na posao. Vjerojatno ćete moći lako riješiti profesionalna pitanja, oživite ideje.

Strijelac
Položaj nebeskih tijela u ovom trenutku doprinosi želji za djelovanjem, za akcijom. Sada je pravo vrijeme za putovanja, sve vrste komunikacije. Pažljivo se posvetite planiranju financija kako biste održali stabilnost.

Jarac
Konačno ćete postići željene rezultate ili dobiti ono o čemu ste dugo sanjali. Dugo ste radili na tome i zaista to zaslužujete. Oko vas se mogu pojaviti ljudi čiji će autoritet biti značajan. Budite spremni za obrte sudbine.

Vodenjak
Tjedan je pogodan za učenje novih vještina i stjecanje vrijednog iskustva. Sudbina je pripremila sastanak s važnom osobom. Očekuju se značajne promjene na osobnom planu. Iako nećete biti svjesni, pred vama je zanimljivo romantično iskustvo.

Ribe
period je pogodan za kreativno izražavanje tijekom kojeg možete pokazati svoje vještine i talente. Možete se pokazati kao lider i netko tko uvijek ima obilje ideja. Bit će prilike za jačanje financijske situacije. Zvijezde i otvoreno srce pomoći će vam da pronađete novog partnera.

Izvor: sensa.mondo.rs