Sunce u znaku Škorpiona budi želju za strašću i traženjem odgovora. Dodatno ćete ojačati i samostalno krenuti prema svojim ciljevima. Prestat ćete se vrtjeti oko nerješivih problema, umjesto toga ćete tražiti dugoročna rješenja. Prema horoskopu, ovi će znakovi u tjednu od 14. do 20. studenog imati najviše sreće u ljubavi: 

Lav
Ljubavni život vam je već neko vrijeme prilično buran, ali ovaj tjedan vam se konačno obećava malo sreće ili mira. Očekuje vas mnogo romantičnih i dubokih trenutaka s partnerom, dok samce čekaju društvena događanja i zanimljiva poznanstva.

Vaga
Često se događa da imate (pre)visoka očekivanja u ljubavi, ali ovaj put ćete odustati od perfekcionizma i opustiti se. Upravo zbog toga očekuju vas ugodni trenuci i sjajni razgovori s vašom boljom polovicom. Ako ste slobodni, vidjet ćete nekoga koga već poznajete u potpuno novom svjetlu i početi pokazivati ​​ljubavni interes za njega.

Riba
Na ljubavnom polju zvijezde će biti potpuno na vašoj strani. Imat ćete osjećaj da vas partner u potpunosti prihvaća i nakon dugo vremena osjećat ćete se voljeno. Također ćete privući puno pažnje i ako ste slobodni; čak i s nekim o kome već neko vrijeme razmišljate.

Izvor: Sensa.si