Tjedni horoskop od 14. do 20. studenog 2022.!

Ovan
Količina posla će se povećati, ali radite samo onoliko koliko možete. U suprotnom, možete ugroziti odnose s voljenima i potkopati svoje zdravlje. Nađite vremena za opuštanje. Pokušajte ne nametati svoje mišljenje drugima, to može dovesti do konfliktne situacije. Za vikend će vašim voljenima biti potrebna vaša podrška.

Bik
Razina vašeg učinka je toliko visoka da vas drugi ne mogu pratiti. Izbjegavajte konflikte s kolegama. Može doći do nekih problema zbog nedostatka informacija. Nemojte se svađati s autoritetima. Za vikend vas čeka ispunjenje želje i lijep odmor.

Blizanci
Imate maksimalnu slobodu djelovanja, ali njome se mora upravljati mudro. Iskoristite to na najbolji način. Razmislite, pa onda govorite. Međutim, morate biti iskreni prema sebi i drugima. Vikend može biti odlično vrijeme za upoznavanje novih ljudi.

Rak
Moguć je neočekivani zaokret na bolje u odnosima s drugima. Ako ste s nekim posvađani, bit će prilike da se pomirite. Možete postići značajan uspjeh u poslu. Novac će stizati redovno, ali će i troškovi biti vrlo veliki, tako da pažljivo trošite.

Lav
Trenutno niste raspoloženi za komunikaciju, ne ulazite u rasprave s drugima. U osobnim i poslovnim odnosima do nesporazuma i sukoba može doći zbog žurbe. Odnosite se prema drugima s poštovanjem, a u slučaju rasprava ne zaboravite na smisao za humor. Provodite vrijeme s pozitivnim i dobrim ljudima.

Djevica
Očekuje vas značajna promjena u vašem društvenom krugu. S dugogodišnjim prijateljima imat ćete malo toga zajedničkog, ali će se pojaviti nova poznanstva. Bit ćete posebno produktivni na radnom mjestu, i neće biti baš previše prostora za odmor i relaksaciju. 

Vaga
Razmislite dobro trebate li prihvatiti ponudu koja vas se nudi ovaj tjedan. Mogle bi vas mučiti male moralne dvojbe. Preporučuje se da vikend provedete aktivno, na primjer, van grada s prijateljima ili partnerom. 

Škorpion
Na pragu ste velikih promjena. Možda ćete odlučiti potražiti novi posao. Preuzet ćete inicijativu i brzo donositi odluke. Za vikend se savjetuje da ne inzistirate na tome da ste u pravu, jer tako možete produbiti svađu. 

Strijelac
Treba dovesti u red stvari u poslu. Odmah ćete se osjećati bolje. Imat ćete sreće u poslu i komunikaciji ako zauzmete aktivnu poziciju. Dobar je period za čišćenje i bacanje svega suvišnog i zastarjelog u vašem domu. 

Jarac
Prije nego što prihvatite primamljivu ponudu, morate dobro razmisliti i ne slijepo vjerovati obećanjima. Preporučljivo je ne poduzimati nikakve drastične mjere ovog tjedna. Tijekom vikenda ćete morati donijeti ozbiljnu odluku. 

Vodenjak
Tjedan je povoljan za popravljanje odnosa s članovima obitelji, možete ispraviti nesporazume koji su nastali u posljednje vrijeme. Nedovršeni poslovi zahtijevaju završetak, pokušajte se suočiti s njima. Ovo nije vrijeme da riskirate i upuštate se prevelike avanture.

Ribe
Došlo je vrijeme za odlučnu akciju. Nemojte da vas ometaju sitnice, fokusirajte se na ono što je vama prioritet. Vikendom izađite na svjež zrak ili trenirajte, jačajući istovremeno i tijelo i duh.