Život je pustolovina na kojoj se svakodnevno suočavamo s raznim preprekama, izazovima, ali i ljepotama te trenucima neizmjerne sreće. Kada nas život stavi na veliki test, suočavamo se sa snažnim preprekama. U trenucima nezadovoljstva važno je znati - ovo je samo faza koja će proći. Pitanje je samo, kada dolazi ta nova, pozitivnija faza? Njen dolazak ovisi isključivo o vama i načinu na koji promatrate život, sebe i situacije koje vam se događaju.

Evo koji znakovi pokazuju da je pred vama pozitivnija faza života:

- Shvaćate da vam svako loše iskustvo služi kao lekcija i da ima svoju svrhu.
- Gledate na budućnost kao na svježe bijele stranice knjige koje čekaju da ispišemo novo poglavlje.
- Vjerujete da će se vaši snovi konačno ostvariti. Ne postoji apsolutna sigurnost, ali svoje nade polažete u beskrajne mogućnosti i šanse koje se mogu pojaviti.
- Njegujete optimizam i entuzijazam koji vam pomažu da zaronite u nešto zanimljivo i uzbudljivo, bez straha od nepoznatog.
- Ne bojite se rizika i prepreka, samo se trudite i čekate da nešto divno dođe u vaš život.
- Naoružani ste iskustvom iz prošlosti i želite promjene. Želite okrenuti život u pozitivnijem pravcu.
- Počinjete cijeniti svaki trenutak, boravite u sadašnjosti, svjesni ovdje i sada.
- Usavršavate se s jasnom namjerom, želite vidjeti značajan napredak.
- Od danas više nema obećanja i očekivanja, već samo akcija i spremnost da prihvatite sve nevjerojatne darove i iznenađenja koja vam život donosi.

Ako više od pola ovakvih stavova primjećujete kod sebe, moguće je da ste prebrodili strahove, zaliječili neke stare rane i da ste spremni za nešto veliko, lijepo i pozitivno - za novu fazu vašeg čarobnog života.