Horoskop za vikend od 11. do 13. studenog 2022. godine!

Ovan
Petak je izazovan dan kada kvadrat Sunca i Saturna uzrokuje da se osjećate kao da ste blokirani i ne možete krenuti naprijed. Ne činite ništa zbog čega kasnije možete požaliti. Mjesec u Raku u subotu i nedjelju usmjerava vašu kreativnost ka ognjištu i domu. Vaša intimnost s voljenom osobu će postati intenzivnija zahvaljujući sekstilu Venera-Pluton.

Bik
Težak tranzit Mjeseca u Blizancima u petak može izazvati financijske turbulencije. Nemojte se upuštati u iskušenje da dušu liječite kupnjom stvari koje vam nisu potrebne. U subotu Mjesec u Raku osvjetljava komunikaciju. U međuvremenu, trigon između Merkura i Neptuna poboljšava vezu s voljenom osobom i s prijateljima. U nedjelju, uživat ćete u romantici.

Blizanci
Kvadrat Sunce-Saturn i konjunkcija Mjesec-Mars u petak dovode vaše emocije do ključanja. Prošetajte obližnjim parkom i smirite prije nego kažete ili učinite nešto zbog čega ćete požaliti. U subotu, Mjesec u Raku obasjava vaše financije, a trigon između vašeg vladajućeg planeta, Merkura i Neptuna ispunjava vas nadom. U nedjelju plovite na krilima kreativnosti i inspiracije. 

Rak
U petak, konjunkcija Mjeseca i Marsa i kvadrat Sunca i Saturna stvaraju u vama nervozan, neobičan osjećaj. Provedite neko vrijeme uživajući sami u tišini, idealno u prirodi, i osjećat ćete se mnogo bolje. U nedjelju, Mjesec u znaku Raka je kao melem za vašu dušu. Trigon Merkura-Neptuna vam pomaže da proširite svoje vidike, ispunjava vas osjećajem sreće i blagostanja.

Lav
Vaš vladar, Sunce, u petak je u kvadratu sa Saturnom, mogli biste osjetiti napetost i nervozu. Duboko udahnite, otpustite svoju frustraciju i shvatite da za sve postoji rješenje. Mjesec u znaku Raka u subotu i nedjelju donosi smirenje, a trigon između Sunca i Mjeseca u nedjelju vraća harmoniju u vaš život.

Djevica
Kvadrat Sunca i Saturna u petak prati konjunkcija između Mjeseca i Marsa u Blizancima, što čini posao izazovnim. Frustracija će se pojaviti bez vidljivog rješenja. Izađite iz ureda, odmaknite se od svog stola i nađite način da se malo opustite. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku s trigonom vašeg vladara Merkura sa suosjećajnim Neptunom donosi dobro raspoloženje, inspiraciju i mir.

Vaga
Konjunkcija Sunca i Saturna te Mjeseca i Marsa u petak izazivaju frustraciju i nestrpljenje, što bi moglo poremetiti važan projekt. Uzmite malo prostora ako vam zatreba. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku ima umirujući utjecaj, a subotnji trigon Merkur-Neptun je povoljan da usvojite neke zdrave navike. Sljedeći, nedjeljni trigon Sunce-Mjesec i trigon Mjesec-Neptun vas inspiriraju, ispunjavajući vas osjećajem blagostanja.

Škorpion
U petak, frustracija i nestrpljenje haraju zahvaljujući kvadratu Sunce-Saturn i konjunkciji Mjeseca Blizanaca i Marsa. Potrudite se da na bližnje ne prenosite frustraciju. U subotu i nedjelju Mjesec u Raku vraća mir, posebno s trigonom Merkur-Neptun u subotu. Romantika i strast cvjetaju. 

Strijelac
Vaš vladajući planet Jupiter u petak je u kvadratu s Blizancem. Možda ćete biti u iskušenju da pretjerate i utopite tuge u ovisnostima, koje proizlaze iz kvadrata Sunce-Saturn i konjunkcije Mjesec-Mars, ali umjerenost je bolji izbor. Mjesec u Raku u subotu i nedjelju ublažava emocionalnu tenziju, dok trigon Merkur-Neptun obasjava dom i obitelj. U nedjelju, dobre vibracije se nastavljaju, proširite dobru energiju na druge.

Jarac
Vaš vladajući planet Saturn, pravi kvadrat sa Suncem dok  je Mjesec u Blizancima u petak u konjunkciji s Marsom, što dovodi do povećanja tenzija. Sačuvajte mir i pokušajte riješiti nesporazume. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku osvjetljava partnerstvo - očekuju vas divni razgovori i jačanje emocionalnih veza. Zatim, u nedjelju, trigon Mjeseca sa Suncem i Neptunom poboljšava vašu vezu sa srodnim dušama.

Vodenjak
Između kvadrata Sunce-Saturn i konjunkcije Mjeseca u Blizancima s Marsom u petak, možda ćete se osjećati nestrpljivo i nesnađeno. Ne reagirajte burno, vaša frustracija i nestrpljenje će proći. Mjesec u Raku u subotu i nedjelju donosi mir i harmoniju, a trigon Merkura i Neptuna u subotu nudi nove uvide i priliku za vašu karijeru. Vaš vladajući planet, Uran, bit će u sekstilu s Mjesecom u nedjelju ujutru, bit ćete inspirirani.

Ribe
Ako uspijete prebroditi frustraciju i nestrpljenje koje stvara konjunkcija Sunca i Saturna i Mjeseca i Marsa u petak, moći ćete uživati u harmoniji koju stvara Mjesec u Raku u subotu i nedjelju. Vaš vladajući planet, Neptun, u trigonu je s Merkurom u subotu, pozivajući vas da proširite svoje vidike. U nedjelju će mjesečev trigon sa Suncem i Neptunom u fokus staviti ljubav i strast.