Od 16. studenog do 9. prosinca 2022., Venera, planet senzualnosti i užitka, bit će u vatrenom Strijelcu. U ovo vrijeme željet ćemo se osloboditi društvenih normi kada je riječ o ljubavi i romantici. Donosit ćemo vlastita pravila o stvarima srca. To znači da možemo definirati vlastite granice, eksperimentirati s vrstom veze koju želimo i još se dobro zabaviti dok to radimo. Zamislite ovaj tranzit kao vrijeme za planiranje vlastite ljubavne avanture.

Strijelac nije znak koji se lako obvezuje. Zapravo, riječ je o tragaču za mudrošću i istinom, što znači da lutaju svijetom tražeći odgovore. Tijekom svojih putovanja, Strijelac bira različite perspektive i ideje u koje vjeruje. Brzo se zaljubljuje, ali njegovu pažnju je teško zadržati. Ako imaju dovoljno sreće da sretnu nekoga tko dijeli istu viziju kao i oni i izaziva ih intelektualno, s kim je također divno družiti se, onda će se Strijelac predati s lakoćom. Također, važna mu je sloboda. Srce nema granica. 

Slučajni susreti mogli bi u periodu Venere u Strijelcu dovesti do svježih romansi, dok će postojeće veze imati priliku vratiti stari sjaj. Dok svemir od nas traži da slijedimo svoja srca i prihvatimo povezanost s drugima, i oni najsramežljiviji će se odvažiti na avanturu, u potrazi za odgovorima, svježinom, radosti... Nemojte se bojati izaći iz svoje zone udobnosti upravo sada započinjanjem razgovora ili upućivanjem slatkog osmijeha osobi koja vam je zapela za oko. 

Emocije će prštati na sve strane, ali možda nećete znati koliko je vaša veza čvrsta sve do 9. prosinca, kada Venera uđe u Jarca. Ovaj planetarni položaj tražit će od vas da zauzmete ozbiljniji pristup svom ljubavnom životu, navodeći vas da preispitate možete li nešto dugoročno izgraditi. Za sada uživajte u uzdižućoj energiji, ali ne srljajte dok ne budete imali priliku provjeriti ozbiljnost partnerovih namjera. Nemojte baš impulzivno uskočiti u partnerstva ne razmišljajući o posljedicama svojih postupaka. 

Pozitivan učinak ovog tranzita pomoći će nam svima da budemo velikodušniji prema drugima. Slijepo ćemo se prikloniti onima koje volimo. Osim toga, bit ćemo raspoloženi za dijeljenje ogromnih izjava ljubavi.