Mjesečni horoskop za prosinac 2022. godine.

Ovan

U prosincu će Ovnovi uspjeti uspješno završiti započeto. Zvijezde im savjetuju da iskoriste ovu priliku, jer se još dugo neće ukazati druga. Mnogi će Ovnovi dobiti neočekivane ponude koje vrijedi prihvatiti. Sreća će pratiti one koji rade s ljudima. U roku od mjesec dana vaš autoritet na poslu bi mogao porasti. To bi trebalo iskoristiti za napredovanje na ljestvici karijere. Ne ignorirajte savjete prijatelja, kao ni njihove ideje za poboljšanje financija. Krajem mjeseca postoji opasnost od izgaranja zbog previše obaveza. Ne pokušavajte učiniti sve odjednom, posložite prioritete i radite samo najvažnije. Očekuje vas blagdansko ozračje, s puno ljubavi birajte poklone za svoje najdraže.

Bik

Prosinac će za Bikove biti mjesec neočekivanih otkrića. Vrijeme će pokazati koje su promjene dobre, a koje nisu. Sudbina će velikodušno podijeliti darove krajem 2022., za vas će takav dar biti prilika da drastično promijenite svoj život. Na putu prema svijetloj budućnosti, Bik će biti prisiljen donositi teške odluke. Drugačije je nemoguće: novo možete pustiti u svoj život samo tako da oslobodite prostor od starog. Ako se ne fokusirate na nevažne stvari, moći ćete znatno poboljšati svoj životni standard. Kraj mjeseca donosi ugodna događanja na polju komunikacija. Bik će uspostaviti davno izgubljenu komunikaciju ili upoznati nove prijatelje koji će dugo ostati bliski. U zadnjem tjednu prosinca mogući su romantični susreti.

Blizanci

U prosincu će Blizance potpuno okupirati predblagdanska gužva. Ostale stvari i brige otići će u drugi plan. Predstavnici znaka živjet će u iščekivanju čuda, ali nećete dugo čekati. Netko će dobiti ispunjenje starog sna, netko - puno malih, ali ugodnih slučajnosti u svakodnevnom životu, netko - dugo očekivani susret sa svojom srodnom dušom. Zvijezde poručuju da će svi Blizanci imati sreće, ali najviše oni koji nisu potisnuli svoju kreativnost. Krajem mjeseca Blizanci će imati miran obiteljski tjedan. Kad se pojave problemi, možete se nositi sa svim nevoljama i ne dopustiti da oboje vaš svijet u sivo.

Rak

Život Rakova u prosincu izravno će ovisiti o njihovom raspoloženju. Također će odrediti većinu donesenih odluka. I u tome postoji određena opasnost: zvijezde upozoravaju da zaključci izvučeni iz emocija i impulsa mogu dovesti do neuspjeha velikih ideja. Važno je njegovati pozitivan duh, ali i uspostaviti ravnotežu između uma i srca. Sredina mjeseca obećava značajne promjene u vašem osobnom životu. Prema astrolozima, oni će biti neočekivani. Na planu karijere sve će biti stabilno, a vaš trud i sposobnosti bit će cijenjeni. Bit će i velikih financijskih dobitaka. Vaš zadatak je da ih potrošite mudro, ulažući u dugoročne kupnje.

Lav

Lavovi u prosincu morat će biti strpljivi: neće svi događaji ispasti kako biste željeli. A vaš temperament i želja da dobijete sve odjednom mogu uvelike poljuljati ionako nestabilnu ravnotežu. Vaši najbolji prijatelji trebali bi biti taktika i strategija. Zapamtite da je bolje ići malim koracima prema svom cilju nego skoro dobiti ono što želite i izgubiti sve. Osobni život će nacrtati cijelu sliku. Moguće su pozitivne promjene na polju ljubavi. Prosinac je povoljan za obnovu romanse, povoljan odnos sa srodnom dušom, kao i planiranje preseljenja i zajedničke obitelji.

Djevica

U prosincu Djevicu očekuje rast u karijeri i bolje samopouzdanje. To će ih učiniti upornijima u postizanju svojih ciljeva. U prvoj polovici mjeseca morat ćete rješavati fundamentalno važna pitanja i donositi teške odluke. To se ne može izbjeći, a vaša će odluka odrediti događaje mjesecima unaprijed. Sredina prosinca donijet će uspjeh Djevicama čije su profesije vezane uz umjetnost ili kreativnost. Inspiracija će vam omogućiti da dosegnete neviđene visine u svom omiljenom poslu. Ljudi oko vas će cijeniti vaš rad. Ali najveća nagrada bit će vam osjećaj zadovoljstva. Kraj prosinca povoljan je za ažuriranje garderobe i kupnju darova. Ne zaboravite na svoje najdraže, jer posjet i znakovi ljubavi mogu puno doprinijeti vašoj obitelji.

Nastavak članka je na sljedećoj stranici.