Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOJI JE VAŠ NESRETAN BROJ PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU? Ovnovi izbjegavajte broj 7, Vage čuvajte se ništavila nule

Saznajte kojih se brojeva morate čuvati s obzirom na vaš horoskopski znak

 Koji je vaš nesretan broj prema horoskopskom znaku Izvor: Pexels

Praznovjerja postoje diljem svijeta, ali brojevi povezani s lošom srećom razlikuju se od jednog mjesta do drugog. Na zapadu se mnogi pribojavaju broja 13 (do te mjere da ne postoje 13. katovi u zgradama, kao niti 13. redovi u avionima). U Japanu je najozloglašeniji broj 4, dok se u nekim drugim azijskim kulturama pribojavaju brojeva 9 i 17. U nastavku saznajte kojih brojeva se morate čuvati s obzirom na vaš horoskopski znak.

Ovan

Vaš nesretan broj je 7. Ako ste možda dosad mislili da je to vaš sretan broj, vrijeme je da dobro razmislite. Ovaj broj je sretan za Rakove, pa ako imate prijatelje pod ovim horoskopskim znakom, možda ste zamijenili njihovu sreću sa svojom. Zapamtite, odsad izbjegavajte broj 7 – a ako to znači da ćete morati izbjegavati i prijatelje pod tih horoskopskim znakom, neka bude tako. Sjetite se da su žrtve ponekad neizbježne.

Bik

Bikovi su zemljana i ozbiljna stvorenja – njihov stav bez gluposti je izvanredan. Sve što radite čini se veliko i značajno, čak i ako samo kuhate šalicu kave ili pečete kolač. Vaši uspjesi su monumentalni kao i vaši neuspjesi - zato i vaš nesretni broj 359 također mora biti grandiozan. Vjerojatno ne viđate ovaj broj prečesto, tako da nema potrebe da se previše brinete o tome.

Blizanci

Blizancima je nesretni broj je 8 – njegov oblik sugerira teme ponavljanja i beskonačnosti, a te su stvari vjerojatno previše dosadne za vaš dinamičan i strastven znak. Zato vam taj broj baš i nije drag. Planirate li posjetiti Kinu, vjerojatno biste trebali razmisliti o drugoj destinaciji jer se u ovoj zemlji broj 8 smatra donositeljem sreće i blagostanja. Umjesto toga razmislite o posjeti Indiji, jer Indijci vjeruju da broj 8 ruši veze i mir – male su šanse da ćete tamo naići na njega.

Rak

Vaš nesretan broj je 4, koji je ujedno i najomraženiji broj u Japanu. Japanci taj broj smatraju nesretnim jer je vrlo sličan u izgovoru riječi 'smrt' (shi) – što također vrijedi i za nekoliko drugih azijskih jezika i kultura. Neki smatraju broj 4 toliko lošim da je izostavljen u stvarima kao što su brojevi sjedala, katovi i sportski timovi. Kao rođeni Rak, vjerojatno ćete pronaći zajednički jezik s Japancima jer se vašem znaku savjetuje da izbjegava taj broj pod svaku cijenu: njegova energija koja je povezana s rutinom izuzetno je štetna za vaš intenzivan i emotivan znak.

Lav

Veličanstveni Lavovi kao kraljevi Zodijaka moraju imati nesretan broj koji je kraljevski kao i oni sami. Zato je njihov loš broj 13 - kralj nesretnih brojeva. To je najčešći nesretan broj u različitim zemljama, a strah od petka 13. u ovom je trenutku nešto univerzalno. Zašto je to tako? O tome postoji nekoliko teorija, a većina njih se odnosi na religiju. Na posljednjoj večeri sudjelovalo je 13 ljudi, a kaže se da je Juda bio 13. koji je sjeo za stol. Ako ste se ovog broja bojali cijeli život, trebali biste tako i nastaviti.

Djevica

Vaš je loš broj 9 – koji je povezan s osjećajem patnje drugih. U Japanu se smatra nesretnim, a razlog tome je to što je vrlo sličan broju 4 (shi), osim što zvuči kao riječ smrt, također je zvukovno sličan riječima mučenje ili patnja. Vaš znak je vjerojatno previše empatičan i osjetljiv da bi se nosio s tako brutalnim brojem, zato je bolje da ga izbjegavate pod svaku cijenu!

Vaga

Broj 0 često se povezuje s ništavilom i prazninom – zbog čega je ujedno i nesretni broj Vaga. Vaš život i sve u vezi s njim mora biti puno značenja, emocija, sklada i ravnoteže. Zato je nula nesretan broj vašeg znaka. Ovaj broj je previše hladan i ravnodušan za tako šarmantan i dobrodušan znak Zodijaka, stoga ga svakako izbjegavajte!

Škorpion

Broj 14 obično se povezuje sa znatiželjom i duhovitošću, no čini se da broj nije dovoljno intenzivan za vaš znak, koji se zbog svoje nevjerojatne strasti i moći često pogrešno smatra vatrenim znakom (u stvari, Škorpion je vodeni znak – ali je izuzetno emotivan i strastven). Ako ne želite da ‘slaba’ energija broja utječe na vas, izbjegavajte je pod svaku cijenu!

Strijelac

Strijelci ponekad znaju biti nemarnima - a broj 1 ne može podnijeti tu njihovu osobinu. Zato je nesretan broj ovog znaka. Potiče vas na dramatične promjene u životu i ne dopušta vam da budete ono što jeste. Strijelci trebaju slobodu i sposobnost da rašire svoja krila kako bi bili istinski sretni i zadovoljni. Ako ne želite da stroga i pomalo uvredljiva energija broja 1 utječe na vaš život, svakako je izbjegavajte.

Jarac

Vaš nesretan broj je 3 - to je jednostavno previše sanjarsko za vas. Vi ste jedan od najmarljivijih znakova Zodijaka i usredotočeni ste na postizanje svojih ciljeva. Sanjarenje vam je strani pojam. Ako ne želite da sanjiva energija broja utječe na vaš život i natjera vas da izgubite fokus i odlučnost, svakako izbjegavajte taj broj!

Vodenjak

Ako ste se cijeli život bojali broja 13, u pravu ste, jer je 13 nesretan broj vašeg horoskopskog znaka. Dok vaš sretan broj 31 koji simbolizira red u financijama, inteligenciju, odanost i mir, broj 13 povezuje se sa svime što negativno utječe na vaš znak. Može unijeti nered i poremetiti ravnotežu, pa je dobro da taj broj pokušate izbjeći!

Ribe

Ribe, vaš nesretan broj je 44. Broj 4 se u nekim azijskim zemljama smatra nesretnim (na japanskom se izgovara kao 'shi', a riječ za smrt mu je vrlo slična u izgovoru). Broj 44 povezan je s rutinom i negativno utječe na sanjarsku bit vašeg znaka.

Najnovije