Ovan

Mjesec u Lavu u petak i subotu donosi vam nalet energije. Iskoristite je da se zabavite, ali i da donesete mudre odluke. U petak navečer vaš vladajući planet Mars ulazi u kvadrat s Plutonom, raspirujući igre moći i manipulacije. Budite posebno oprezni, čuvajte se prevara. Kada Mjesec prijeđe u Djevicu u nedjelju ujutro, stvari će se vratiti u normalu.

Bik

Mjesec u Lavu izaziva dramu dok se kreće kroz vašu četvrtu kuću. Sekstil s vašim vladajućim planetom, Venerom, u petak ujutro potiče kreativnost i rad moždanih vijuga. Mjesec prelazi u Djevicu u nedelju ujutro, a vi ćete osjetiti kako se stvari smiruju. Trigon Mjeseca s Uranom u Biku u nedjelju može donijeti samo lijepe stvari.

Blizanci

Mjesec u Lavu generira ogromnu energiju u vašem sektoru komunikacije. U međuvremenu, ove subote vaš vladajući planet Merkur bit će u trigonu sa Saturnom i u kvadratu s Neptunom. Ovo produbljuje vašu inteligenciju, komunikacijske vještine i maštu. Mjesec u Djevici skreće vam pažnju na dom i važnost obitelji.

Rak

Jupiterski trigon u petak ujutrp je poticaj koji vam je potreban da vam vikend počne dobro i uspješno. Nažalost, stvari mogu postati napete u subotu zbog jutarnjeg kvadrata s Uranom. Potrudite se ostati fokusirani. Ulazak Mjeseca u Djevicu u nedjelju predstavlja olakšanje, a energiju koju će donijeti trigon s Marsom treba dobro iskoristiti. Pokušajte ispuniti svoje potrebe i želje ovog vikenda.

Lav

Mjesec u Lavu naglašava vaš urođeni šarm. Ako ne reagirate pretjerano burno i dramatično, stvari koje se tiču posla, ali i veze mogu ostati stabilne. Mjesec u Djevici može vam biti dosadan nakon ovog burnog dana, ali baš je ta mirnoća ono što vam treba kako biste vratili harmoniju u odnos s voljenom osobom.

Djevica

U petak i subotu, Mjesec u Lavu produbljuje vašu intuiciju i osjetljivost dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Kasnije, Mjesec u Djevici u nedjelju i ponedjeljak podići će vaše samopouzdanje, a trigon s Marsom ispunjava energijom koja vam je potrebna da odradite sve sa svog popisa obaveza.

Vaga

Pod utjecajem Mjeseca u Lavu u petak ćete poželjeti cijeli dan provesti zabavljajući se s prijateljima. Mjesečev kvadrat s Uranom u subotu može izazvati napetost između vas i vaše voljene osobe. Mjesec u Djevici u nedjelju i ponedjeljak povećava vašu osjetljivost. Pokušajte ne zamjeriti baš sve što vam smeta.

Škorpion

Trigon Mjeseca u Lavu s Jupiterom u petak ujutro donosi sreću i dobru poslovnu priliku u vaš život. Nasuprot tome, kvadrat s Uranom u subotu može izazvati previranja u vašem odnosu s voljenom osobom. U nedjelju trigon Mjeseca i Marsa stvara pozitivnu energiju i pomaže da se uravnoteži vikend.

Strijelac

Vaš vladajući planet Jupiter u petak ujutro će biti u trigonu s Mjesecom u Lavu, postavljajući idealne uvjete za sjajan vikend. Kvadrat Mjeseca i Urana u subotu ujutro donosi emotivne izazove i probleme u vezi. Trigon s Marsom u nedjelju daje vam poticaj koji vam je potreban kako biste napravili planove za nadolazeći period.

Jarac

Sunce u Raku u trigonu s Jupiterom u petak potiče izmjenjivanje nježnosti i produbljivanje intimnosti s vašom voljenom osobom. Ovo se događa baš u vrijeme kada je potrebno izbalansirati poteškoće koje mogu nastati u subotu ujutro kada Mjesec uđe u kvadrat s nestabilnim Uranom. Uz to, trigon Merkura s vašim vladajućim planetom Saturnom produbljuje intelekt i vještinu komunikacije. Mjesec u Djevici u nedjelju i ponedjeljak je u harmoniji s vašom energijom, dok vas trigon s Marsom u nedjelju rano ujutro ispunjava zdravim ambicijama.

Vodenjak

Trigon Mjeseca i Jupitera stvara uvjete za odličan vikend. U subotu ujutro, Mjesec će biti u kvadratu s vašim vladajućim planetom Uranom. Ovo može imati snažan emocionalni efekt na vas, zato se spremite za turbulencije! U nedjelju i ponedjeljak, Mjesec u Djevici pomaže vam da napravite planove za nadolazeći period.

Ribe

Petak počinje trigonom između Mjeseca i dobroćudnog Jupitera, stvarajući dobre uvjete za lijep vikend. U subotu, međutim, kvadrat između Mjeseca i Urana stvara emocionalnu nestabilnost. Tada će i Merkur biti u kvadratu vašeg vladajućeg planeta Neptuna, zbog čega može biti teško razlikovati maštu i intuiciju. Srećom, Mjesec u Djevici vraća stvari u ravnotežu.