Danas, 23. lipnja Venera prelazi u sazviježđe Blizanaca i tu ostaje sve do 17. srpnja. Tijekom ova tri tjedna bit će puno sjajnih prilika za horoskopske znakove. Evo kako ih najbolje iskoristiti i otključati svoj unutarnji potencijal.

Udar energije

Moćna Venera donosi i energiju pa će mnogi konačno dobiti snagu svladati razne vrste prepreka koje su ih dugo sputavale i zbog kojih se nisu usuđivali ići dalje. Ovo je vrijeme snažnog naleta snage, energije i volje. To je posebno važno kada 28. lipnja počinje retrogradni Neptun.

Šanse za ljubav

Venera je planet ljubavi. Ako već imate srodnu dušu ili ste je tek pronašli, Venera će vam pomoći da ojačate svoj odnos, produbite povjerenje, intimnost i napravite korak dalje. Ali da biste uspjeli u tome ne možete pustiti da se sve samo od sebe dogodi. Morate biti otvoreni jedni prema drugima, razgovarati o svojim osjećajima, o onome što vam smeta, što biste htjeli promijeniti. Samo tako se stvara odnos povjerenja i poštovanja.

Ako ste i dalje slobodni, Venera će vam poslati puno šansi da upoznate nekog zanimljivog i vrijednog pažnje. Samo je potrebno izaći iz kuće! Srodna duša vam neće pozvoniti na vrata! Romantika, flert, zabavljanje - sve će to biti dobrodošlo od 23. lipnja do 17. srpnja.

Slušajte što vam tijelo poručuje

Venera će vam dati neophodnu energiju da svladate umor, apatiju, bezvoljnost, ako postoje. Ako se trenutno ne osjećate najbolje, Venera će vam pomoći. Samo je potrebno slušati svoje tijelo. Ako vam se ide u prirodu, ostavite sve i idite! Ako biste radije ostali kod kuće i opustili se, osamili, učinite to. Ništa ne trebate raditi na silu.

Koga čeka najviše sreće?

Blizanci su znak komunikacije pa će svi oni kojima je posao vezan za komunikaciju s drugima, koji su vješti s riječima, imati šansu ostvariti najbolje rezultate. Sreća će pratiti one koji su pozitivni, vedri, otvoreni, nasmijani, koji žele dobro sebi, ali i drugima.