Horoskop za vikend od 24. do 26. lipnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u znaku Bika navodi vas da ispitujete svoje financije i principe u koje vjerujete, ali vas u isto vrijeme i ohrabruje da proširite i istražujete nove pravce i mogućnosti. Mjesec u Blizancima uskladit će se s vašom vatrenom energijom, a sekstil s Jupiterom vam otvara mnoge mogućnosti.

Bik
U petak i subotu, s Mjesecom u vašem znaku i vašom prvom kućom samopouzdanja i samopoštovanja, svijet vam je na dlanu! Dobre šanse očekuju vas i u nedjelju, kada se Mjesec u Blizancima spaja s vašom vladajućom planetom, Sekstil s Jupiterom aktivirat će uspjeh i prosperitet, stoga dobro iskoristite ovaj period da povećate svoje prihode.

Blizanci
Mjesec u Biku aktivira vašu dvanaestu kuću snova i vizija. Vaše avanture neće biti samo uzbudljive, već i ispunjene mudrošću koja ivam može donijeti značajne promjene. Mjesec u Blizancima vam donosi više samopouzdanje, a njegova konjunkcija s Venerom naglašava vašu potrebu za druženjem i istraživanjem.

Rak
Vašu ljubaznost i velikodušnost pojačava Mjesec u znaku Bika koji prolazi kroz vašu jedanaestu kuću humanosti i spaja se s Uranom. Imat ćete baš veliku želju pomoći nekome kome je potrebno. Konjunkcija Mjeseca u Blizancima s Venerom osnažuje vaše snove i potiče vašu potrebu za duhovnošću i introspekcijom.

Lav
Iako je Mjesec u znaku Bika previše miran za vaš ritam života, vi ćete i u toj prilici imati energije i volje da se dobro provedete. Ovaj val dobrih vibracija iskoristite i za posao dok Mjesec prolazi kroz vaš sektor karijere. Konjunkcija s Venerom i sekstil s Jupiterom čini nedjelju zabavnim danom koji ćete dugo pamtiti.

Djevica
Mjesec u znaku Bika je u harmoniji s vašom energijom jer osnažuje potrebu za istraživanjem. Njegova konjunkcija s Uranom donosi vam nove, dobre prilike. Iskoristite ih pametno! Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstilom s Jupiterom, posebno imat će pozitivan utjecaj na razvoj vaše karijere. Držite oči otvorene kako ne biste propustili šanse koje će se pojaviti.

Vaga
Mjesec u Bik vas potiče da se fokusirate na intimnost i vezu s voljenom osobom. Pod utjecajem trigona s Plutonom u Jarcu u vašoj četvrtoj kući obitelji više ćete se baviti planiranjem zajedničkih financija. Također, željet ćete osjetiti uzbudljivu avanturu, doživjeti nešto drugačije, nesvakidašnje. Pozovite svog voljenog da vam se pridruži u putovanju i istraživanju.

Škorpion
Veze su vam u centru pažnje jer Mjesec u Biku stoji u vašoj sedmoj kući partnerstva. Trigon u vašoj vladajućoj planeti, Plutonu, koji će biti u sazviježđu Jarca razbuktat će strasti! Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstilom s Jupiterom, učvrstit će vašu vezu s voljenom osobom.

Strijelac
Mjesec u Biku potaknut će vas da malo više pozabavite svojom karijerom. Njegova konjunkcija s Uranom vas potiče da tražite nove mogućnosti, a trigon Mjeseca s Plutonom daje vam snagu i energiju da ih slijedite. Konjunkcija Mjeseca s Venerom i sekstil s vašom vladajućom planetom, Jupiterom, čini vašu ljubavnu vezu nestabilnom. Morat ćete se više potruditi kako biste razumjeli svog partnera.

Jarac
Mjesec u Biku i njegova konjunkcija s Uranom poboljšavaju vašu kreativnost, ali u isto vrijeme kvadrat s vašom vladajućom planetom, Saturnom, budi sumnju u sebe. Srećom, to će biti samo privremeno jer dolazi trigon s Plutonom u vašoj prvoj kući i jača vaše samopouzdanje i odlučnost. Stižu i nove poslovne mogućnost, razmislite dobro hoćete li ih prihvatiti.

Vodenjak
Mjesec u Biku povezuje vašu vladajuću planetu, Uran, u vašoj kući obitelji, što je dobar trenutak za promjene. Ako ste razmišljali o prosidbi, zajedničkom životu, sada je sjajan trenutak da napravite sljedeći korak. Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstil s Jupiterom naglasit će vašu kreativnost i strast. Ako ste sami, to može dovesti novu ljubav u vaš život, oslobodite se stega i priđite osobi koja vam se sviđa.

Ribe
Mjesec u Biku osvjetljava vašu kuću zajedništva, a njegov sekstil s vašom vladajućom planetom, Neptunom, ispunjava vas suosećanjem i inspirira vas da pomažete drugima. Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstil s Jupiterom pojačat će vašu želju da uredite svoje obiteljsko gnijezdo i da što brižnije pazite svoje najdraže.