Tjedni horoskop od 28. studenog do 4. prosinca 2022.!

Ovan
Budite oprezni s novim poznanstvima, jer postoji rizik od upoznavanja toksičnih ljudi. Moguća je nepredviđena promjena planova, ali ona će preokrenuti situaciju na bolje. S kolegama je preporučljivo ne razgovarati o šefovima, a sa šefovima o kolegama.

Bik
Jednostavno ćete morati jasnije odrediti svoje interese. Fokusirajte se na sebe i svoje voljene. Važni su aktivnost i energija, pa će vam dani koji slijede biti odskočna daska za uspješne poduhvate. Za vikend ne treba planirati ništa ozbiljno, bolje ga je provesti u opuštenoj atmosferi.

Blizanci
Mnogo toga ovisi isključivo o vašim odlukama i inicijativama, možete pronaći izlaz iz teške situacije. Vikendom, prije nego što bilo što ishitreno učinite, zatražite podršku bliskih ljudi, oni vam mogu pomoći.

Rak
Ne prepustite se negativnom raspoloženju i ne dozvolite da nostalgija postane kočnica vašeg napretka. Slobodno koristite šarm, on će igrati važnu ulogu u postizanju uspjeha. Mogući su neočekivani testovi, ali ćete biti spremni. Vikendom, samoinicijativno, sudjelujete u obiteljskim poslovima. 

Lav
Događaji na poslu bit će prilično nepredvidivi, preuzmite inicijativu i aktivnost. Najteži zadaci su iza vas. Vikendom će biti teško izbjeći nesporazume. Može doći do konflikta pa pripazite na riječi koje izgovarate. 

Djevica
Rad će vam oduzimati mnogo vremena, ali bit ćete produktivni. Vikende je najbolje provesti u ugodnom okruženju s ljudima koji su vam odgovaraju. Povoljan dan je srijeda. 

Vaga
Drugi mogu pokazati zanimanje za vaše poslovne kvalitete. U poslu je preporučljivo da se držite svojih planova, čak i ako se morate osloniti samo na vlastite snage. Za vikend možete naučiti mnogo novih i zanimljivih stvari.

Škorpion
Period stalnog stresa završava, vrijeme je da se opustite. Važno je da se fokusirate na odnose s članovima obitelji. Svi ostali slučajevi mogu čekati neko vrijeme. Za vikend vas očekuju ugodna iznenađenja od najbližih.

Strijelac
Najvažnije vam je da se fokusirate na poslovna pitanja. U suprotnom, ne očekujte da ćete se penjati na ljestvici karijere. Ne treba puno pričati i donositi ishitrene odluke, preporučljivo je prije dobro razmisliti. Vikend provedite u druženju s najbližima. 

Jarac
Morat ćete biti pribrani i racionalni, ovog će vam tjedna biti potrebna izdržljivost i odlučnost. Razmislite prije nego što djelujete. Budite otvoreni za promjene i prihvatite nove mogućnosti.

Vodenjak
Ne precjenjujte svoju snagu kako ne biste doživjeli razočaranje ako nemate vremena da nešto odradite. Uspjeh će doći u vaše ruke. Vikend će donijeti dugo očekivani odmor.

Ribe
Ne miješajte tvrdoću karaktera s hladnoćom i ravnodušnim stavom. Okolnosti će od vas zahtijevati trezvenost uma. Za vikend pripazite da u dobrom raspoloženju ne obećate nešto što ne možete ispuniti.