Tjedni horoskop od 16. do 18. prosinca 2022.!

Ovan
Ovog vikenda Ovna očekuju dva potpuno različita dana - u subotu se mnogi planovi mogu urušiti, dok nedjelja donosi uspjeh i zadovoljstvo. Zapamtite, poslije oluje uvijek izađe sunce.

Bik
Bit ćete fokusirani na praznike, organiziranje dočeka, druženje s prijateljima. Povoljni su dani za dekoraciju doma, planiranje, kuhanje i druženje s najbližima.

Blizanci
Tijekom radnih dana umorili ste se i bili napeti, vaše tijelo je iscrpljeno. Zato je vikend idealan za odlazak u spa centar, na bazen, plivanje, saunu, masažu. Pronađite nekih od svojih omiljenih spa trenutaka da se opustite.

Rak
Vikend je povoljan za generalno čišćenje kuće i raspremanje životnog prostora. Imate priliku transformirati svoj dom i učiniti ga još ugodnijim za nadolazeće praznike.

Lav
Očekuju vas povoljni dani za kupnju. Imate priliku pronaći stvari koje vam se sviđaju i priuštiti sebi nešto što ste odavno željeli. Ne zaboravite i sebe nagraditi ovih blagdana. 

Djevica
Posvetite se svom zdravlju i radite na jačanju imuniteta. Razmislite kakvu hranu konzumirate, koliko ste fizički aktivni, kakva je kvaliteta vašeg sna. Usvojite navike koje će vam pomoći da se osjećate bolje.

Vaga
Za vikend se posvetite sebi, odgodite sve veće planove kako biste imali vremena za odmor. Bavite se sportom, posjetite muzej ili galeriju... Radite aktivnosti koje vas raduju.

Škorpion
Fokusirajte se na kupnju i pripremu za praznike. Za vikend su povoljni dani za kupnju poklona. Obradujte sebe i najbliže, ali s oprezom trošite novac.

Strijelac
Subota je sjajan dan za čitanje, kreativnost, gledanje filmova i boravak kod kuće. U nedjelju će vam se ipak probuditi avanturistički duh - mogući su izlasci, nova poznanstva i druženja.

Vodenjak
Tražit ćete načine kako podići raspoloženje za vikend. Moguće je da ćete dekorirati dom i provoditi vrijeme s najbližima. Kada osvijestite ljepotu sadašnjeg trenutka, sve će izgledati mnogo optimističnije. 

Ribe
Osluškujte svoje tijelo, um i unutrašnji glas. Što vam je sada najpotrebnije kako biste se osjećali dobro? Kada pronađete odgovor, to i učinite. Vikend je idealan da se povežete sa sobom i bolje i dublje razumijete svoje potrebe. 

Izvor: sensa.mondo.rs