Godišnji horoskop za 2023. godinu za Djevicu otkriva da, iako su uvijek vođene razumom i sve planiraju i analiziraju, sada će morati malo više slušati svoje srce. Godina je povoljna za selidbe i putovanja, povoljni su kontakti sa strancima i poslovno važnim ljudima.

Žena Djevica
Ako ste prošle godine imali iluzije o svom izabraniku, onda ćete 2023. konačno moći trezveno procijeniti svoju vezu i partnera. Do ljeta ćete shvatiti je li vrijedno nastaviti odnos ili je vrijeme za prekid. Ne zaboravite se fokusirati na osobni razvoj, upišite neki tečaj, razvijajte znanja, godina je iznimno povoljna za to. Ako osjećate da ste se zaglavili u mjestu, 2023. donosi šansu da krenete naprijed. Od lipnja su moguće značajne promjene u karijeri.

Muškarac Djevica
Za muškarce Djevice, 2023. godina donosi mnogo posla. Važno je da se fokusirate na svoje poslovne kvalitete i profesionalnost i  unaprijedite svoje vještine. Budite kreativni: razmislite o tome kako promijeniti uobičajene načine rada, prilagodite svoje navike, unesete svježinu u proces – i u travnju ćete vidjeti prve rezultate. U ožujku će se pojaviti ozbiljni natjecatelji s kojima ćete se morati natjecati, pokazujući svoje iskustvo i umijeće. Za slobodne muškarce Djevice moguće je da će započeti ozbiljnu vezu.

Ljubav za Djevicu u 2023.
Na ljubavnom planu čeka vas borba protiv iluzija. Ružičaste naočale će pasti i konačno ćete vidjeti sve u pravom svjetlu. Ako vam je slika po volji i stanje stvari vam odgovara, onda razmislite kako da još više ojačate vezu. Vrijeme je da preuzmete odgovornost za ono što se događa u vašem ljubavnom životu. Slobodne Djevice dat će prednost partnerima koji žele ozbiljnu vezu i spremni su se posvetiti odnosu.

Zdravlje za Djevicu u 2023.
Jačajte imunitet, ne ignorirajte simptome tijela. U travnju se može nagomilati mnogo posla i zadataka pa se potrudite da ne iscrpite svu energiju kako vaše zdravlje ne bi bilo ugroženo. Vrijeme je za pravilnu prehranu i stvaranje zdravih navika. I vrijedi dodati malo sporta u svoj život. 

Financije za Djevicu u 2023.
Moguće je da ćete puno novca uložiti u profesionalni razvoj. Također, možda ćete morati potrošiti novac na putovanja. Povoljni mjeseci za financije su ožujak, travanj, rujan, listopad i studeni. 

Izvor: sensa.mondo.rs