Ovo je definitivno godina Blizanaca. Pripremite se na osvajanje novih vrhova! Jednostavno blistate. Najveći izazov bit će uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života. Godišnji horoskop za 2023. godinu za Blizance otkriva da je pred ovim znakom aktivna i dinamična godina. Na početku godine retrogradni Mars bit će baš u Blizancima pa se u prvim danima ne preporučuje bilo kakav rizik što se financija tiče. Od siječnja do travnja na Blizance će povoljno utjecati Jupiter koji potiče osobni rast. Tijekom cijele godine Blizanci će moći ubirati velikodušne plodove onoga što posiju do travnja. Najveće turbulencije u 2023. godini očekuju Blizance u periodu pomrčine, od 14. do 28. listopada. Pazite na svoje emocije, odnosno ne dopustite si impulzivnost i nepromišljenost. 

Žena Blizanac
Fokusirajte se svoje istinske želje. Budite svoje i ne plašite se napraviti promjene za koje mislite da zaista vrijede. Moguće su neočekivane vijesti: preseljenje u drugu zemlju ili promjena profesije. U 2023. bolje ćete upoznati sebe i otkriti nove talente. Očekuju vas putovanja, kao i proširenje kruga prijatelja. Prva polovica godine bit će povoljna za nove osobne i poslovne kontakte.

Muškarac Blizanac
Već početkom 2023. godine, muškarci Blizanci će se osjećati u usponu. Neuspjesi su stvar prošlosti. Počet ćete vjerovati u sebe i bit ćete ustrajni u svom cilju. Počevši od srpnja, povećava se vjerojatnost neočekivanog uspjeha, naglog uspona u karijeri i poslovanju. 

Ljubav za Blizance u 2023.
Vatrene romantične veze nisu na vidiku. Na polju ljubavi bit će prilično tiho i mirno. Ipak, moguće je da će Blizanci imati nekoliko uspješnih perioda kada slobodni predstavnici znaka mogu upoznati zanimljivu osobu za sebe. Najbolja šansa za novu ljubav bit će tijekom veljače, kolovoza i studenog. U rujnu Blizanci mogu sresti svoju ljubav iz prošlosti. Onima koji su u vezi astrolozi savjetuju da porade na zbližavanju i svojim emocijama. Zato bi bilo dobro da Blizanci 2023. putuju sa svojim najmilijima, provode više vremena zajedno, stvaraju zajedničke uspomene, više razgovaraju. 

Zdravlje za Blizance u 2023.
Blizancima je najvažnije da u sljedećoj godini ostanu u stanju emocionalnog zadovoljstva. Tada će imunitet biti dovoljno jak. Održavajte ravnotežu između posla i slobodnog vremena: ovo će pomoći održavanju imuniteta i zdravlja. Veljača i početak svibnja donose pad energije i umor pa je u ovim periodima preporučljiv dodatan odmor. 

Financije za Blizance u 2023.
Blagostanje će ući u život Blizanaca već u veljači 2023. godine, a tijekom cijele godine mogu im se otvarati novi izvori prihoda. Očekuje ih uspjeh u bilo kojem poslu. Godina će biti bogata financijskim iznenađenjima. Od veljače do listopada očekuju se redovne nagrade za trud. 

Izvor: sensa.mondo.rs