Pred Bikovima je godina puna važnih odluka, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu. Godišnji horoskop za 2023. otkriva da je najvažnije da se ne bojite promjena, već se prepustite tom valu i vidite što vam je sudbina pripremila. 

Žena Bik
Nemojte propustiti važne prilike, prihvatite ih! Vodite brigu o sebi, kako na fizičkoj, tako i na mentalnoj razini. Periodi kada trebate usporiti i posebno osluškivati svoje tijelo i srce su veljača, lipanj, srpanj i kolovoz. Od 17. ožujka do 10. travnja, planet ljubavi i vaš vladar, Venera, boravit će u znaku Bika. U ovom periodu ćete biti nevjerojatno privlačni. Možete šarmirati nekoga tko vam se sviđa. U lipnju ćete se više baviti pitanjima vezanim za dom i obitelj. Od 10. lipnja do 10. srpnja očekuje vas nepovoljan period za kupnju nekretnine, selidbu i renoviranje kuće. Najljepša vijest u 2023. godini je to što možete upoznati srodnu dušu. Tijekom jeseni i na kraju godine očekuju vas divne avanture.

Muškarac Bik
Od samog početka godine, muškarac Bik može se suočiti s poteškoćama. Očekuju vas razne turbulencije u sferi posla, a već u siječnju morat ćete pristati na neke nove uvjete života. Ako ojačate duh i vjerujete u svoje vizije, sve može postati onako kako očekujete. U periodu pomrčine Sunca oko 20. travnja i 5. svibnja očekuju vas važni događaji, kao i sudbonosne odluke koje se tiču posla. Najveći poslovni uspjeh očekuje vas krajem godine.

Ljubav za Bika u 2023.
Ožujak, listopad i prosinac bit će najpovoljniji mjeseci za romantične veze. Upravo tijekom ovih mjeseci glavni planet ljubavi, Venera, stvarat će harmoniju u odnosima. Kraj listopada će donijeti nova poznanstva i romanse, a u prosincu se čak i prolazne avanture mogu pretvoriti u stabilne veze. Manje turbulencije u vezi očekuju vas krajem ljeta i početkom jeseni, kada Venera započne retrogradni hod. Mnogi parovi tada mogu biti na testu. U ljetnim mjesecima je važno da pazite kome poklanjate srce kako biste izbjegli razočaranje.

Zdravlje za Bika u 2023.
Do sredine svibnja 2023. utjecaj Jupitera će pomoći Biku da ojača. Imat ćete šansu da se oslobodite emotivnog tereta. Najvažnije je izbjegavati stres i pronaći fizičku aktivnost koja vam odgovara. Ne odgađajte preventivne preglede. Također je neophodno kontrolirati prehranu i pridržavati se laganih obroka.

Financije za Bika u 2023.
U drugoj polovici godine, planet sreće Jupiter će pomoći Biku da poboljša svoje materijalno stanje. Od 16. svibnja do kraja godine “plivat će” kroz njihovo sazviježđe. Međutim, periodi pomrčine Sunca i Mjeseca mogu donijeti poteškoće i izazvati promjene koje će Bika natjerati da preispita svoj odnos prema novcu. 

Izvor: sensa.mondo.rs