Tjedni horoskop od 12. do 19. prosinca 2022.!

Ovan
Neophodno je pokazati razboritost ovog tjedna. Nemojte žuriti i vjerujte da će vaše akcije biti nagrađene uspjehom. Sastanak s prijateljima tijekom vikenda obećava dobru zabavu. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan dan je srijeda.

Bik
Uspjet ćete se lako nositi s teškim situacijama koje se pojavljuju. Pokušajte se postepeno hvatati u koštac s obavezama, ne sve odjednom. Za vikend slavite s prijateljima.

Blizanci
U ovom tjednu stvarate čvrste temelje za dalja dostignuća u radu. Uspjeh će biti zasnovan na vašoj točnosti i integritetu. Nije potrebno raditi beskrajne kompromise, držite se svojih načela. Posvetite vikend aktivnom odmoru.

Rak
Ovog je tjedna ključno pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života, ne pokušavajte steći reputaciju radoholičara. Odvojite vrijeme za opuštanje i zabavu. Za vikend vodite računa o planovima voljenih. 

Lav
Možda ste zabrinuti zbog pitanja vezanih za karijeru. Vaš pristup rješavanju problema pomoći će vam da se nosite s mnogim slučajevima. Pažljivo analizirajte događaje koji vam se događaju i ne poduzimajte impulzivne i nepromišljene korake. Vikendom ćete uživati s voljenom osobom.

Djevica
Počinjete se osjećati ispunjeno vitalnom energijom, ponovo ste u stanju biti kreativni i stvarati. Povoljno je vrijeme za planiranje, kako za bližu tako i za dalju budućnost. Vikendom možete računati na podršku prijatelja u realizaciji vaših ideja.

Vaga
Tjedan je pun komunikacije s prijateljima i kolegama. Netko od novih poznanika može se pokazati kao vrlo utjecajna osoba, što vam može koristiti. Za vikend pokušajte odvojiti vrijeme za komunikaciju s voljenima.

Škorpion
Obratite pažnju na detalje i ne zaboravite na točnost. Vaš zadatak je sada da održite postignuto, izbjegnete nagle promjene. Ne pokazujte negativne emocije ljudima koje ne vjerujete. Vikend je povoljan za druženje.

Strijelac
Ne dozvolite da vas negativne emocije vode. Ne pokušavajte kontrolirati sve. Možete računati na pomoć prijatelja, ali bolje je da ne opterećujete druge zahtjevima. Sada je dobro vrijeme da se uništi staro i izgradi novo.

Jarac
Poboljšavaju se odnosi s kolegama na poslu i poznanicima. Pokušajte ne preuzimati tuđu odgovornost i ne pretjerujte. Vaše poslovne kvalitete mogu biti na ispitu, ali ćete iz ove situacije izaći časno.

Vodenjak
Moglo bi ovaj tjedan doći do konflikta između vas i prijatelja, ali pokušajte razgovarati hladne glave. Ne možete učiniti mnogo ljuti. Kraj tjedna znatno je povoljniji za odnose.

Ribe
Ovoga tjedna važno je pokazati nove vještine i sposobnosti pred kolegama. Sve što ste zamislili, sada se ostvaruje nevjerojatnom lakoćom.