Horoskop za vikend od 9. do 11. prosinca 2022. godine!

Ovan
Mjesec ostaje u Raku ovog vikenda što znači da je vrijeme idealno za organizaciju doma, odrađivanje kupnje za dom i uživanje u dobroj atmosferi i obroku s članovima obitelji.

Bik
Venera, vaš vladar, prelazi u Jarca za vikend, stvarajući kvadrat akcije s Jupiterom, planetom obilja. Odlično vrijeme za putovanja i izlete. Uživajte i opustite se, oslobodite se opterećenja.

Blizanci
Merkur, vaš vladar, nastavlja se kretati kroz Jarca. U petak je povoljan dan za veće kupnje, a druženja s prijateljima u subotu će vam popraviti raspoloženje.

Rak
Mjesec ostaje u vašem znaku ovog vikenda i odlično je vrijeme da se ponovo povežete sa sobom. Merkur omogućava nadogradnju bračne komunikacije, odlično je vrijeme za iskrene razgovore.

Lav
Mjesec u Raku vas ne nalazi u najboljem izdanju ovog vikenda. Vrijeme je da usporite, odustanete od previše obaveza ili napornih aktivnosti. Odmorite se kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije.

Djevica
Ovog vikenda očekuje vas bogat društveni život. Mjesec u Raku vam omogućava da se oslobodite stresa i vrijeme provedete s najdražima. 

Vaga
Sunce je još uvijek u sukobu s Marsom, moguće su tenzije. Odlično je vrijeme za upoznavanje novih ljudi, ali budite oprezni kome poklanjate srce.

Škorpion
Mjesec u Raku vam donosi romantičan vikend. Odličan trenutak da dozvolite ljudima da vam se malo približe. Napravite mjesta u srcu za ljubav.

Vaga
Sunce i Venera su i dalje u vašem znaku i donose sa sobom more šarma i zanimljivih opcija za zabavu, sve to ako pristanete napustiti svoju zonu komfora i prepustiti se iznenađenjima.

Jarac
Mjesec ostaje u znaku Raka koji stavlja naglasak na dijalog između partnera. Moguće je produbljivanje veze, zajedničko druženje ili izlazak, pod uvjetom da ste manje kritični prema drugima i spremni da pružite šansu.

Vodenjak
Na prvi pogled ovo izgleda kao vikend obaveza. Bilo da se radi o obiteljskim ili društvenim obavezama, ovo vrijeme da budete tu i za druge. Vrijeme je za obnavljanje veza s udaljenim članovima obitelji i prijateljima s kojima se u posljednje vrijeme niste čuli.

Ribe
Mjesec u Raku donosi posebno romantičnu subotu: provedite vrijeme s ljudima koji vas vole i koji vas prihvaćaju onakvim kakvi jeste.