Astrolozi ističu da je godina je uspješna u smislu karijere i društvenog rasta. Možete dobiti pokroviteljstvo nadređenih koji će vam pomoći u promoviranju ili rješavanju nekih problema. Lavovima je sljedeće godine važno da poštuju pravila i dobro isplaniraju stvari. Iako u ljubavi može biti izazova, ako se posvetite odnosu i zaista želite da nešto uspije, očekujte da ćete dobiti željeno.

Žena Lav
2023. godine bit ćete posebno privlačni, najviše oko perioda vašeg rođendana. Vrijeme je da uživate u ljubavi. Ne obazirite se na ogovaranja i toksične komentare nekih ljudi koji nisu važni u vašem životu. Ako ste u vezi, moguće je da vas u travnju očekuje značajna transformacija u odnosu s partnerom. Netko će shvatiti da više ne želi ostati u paru, netko će početi raditi na odnosima zajedno s partnerom kako bi ih doveo na novu razinu, netko će savladati sve krize. Sve promjene će biti nabolje! Na poslu se od vas očekuje da  preuzmete više odgovornosti.

Muškarac Lav
Ovo će biti odlična godina za jačanje poslovne suradnje. Neefikasna suradnja se mora prekinuti, nema potrebe da se ovaj teret dalje povlači. A već od travnja imat ćete priliku u poslu ostvariti nove suradnje. Prema horoskopu za 2023. godinu, muškarci Lavovi trebaju usmjeriti napore na stabilizaciju poslovanja. U ljubavi će se mnoge stvari promijeniti, bitno se posvetiti rješavanju problema s partnerom ako ne želite da vaša veza ove godine doživi krah.

Ljubav za Lava u 2023.
Period stagnacije u vezi se završava. Očekuju vas burne promjene na osobnom planu. Oni koji već duže nisu zadovoljni u odnosu s partnerom, morat će se potruditi i otvoreno rješavati problem. Ako to ne bude moguće, postoji rizik da će se neki parovi udaljiti. Radite i transformirajte svoj odnos s partnerom. Važno je da se zajedno trudite, jer posvećenost jedne osobe neće donijeti rezultate. Ako želite kvalitativne promjene, a vaš partner je zadovoljan starim i ne želi ništa mijenjati, ova situacija će najvjerojatnije dovesti do prekida. Ako ste dugo bili slobodni, horoskop za 2023. Lavovima predviđa brojne šanse za pronalazak ljubavi.

Zdravlje za Lava u 2023.
Vježbanje će vam odgovarati i dobro će vam doći. Ako nemate vremena za odlazak u teretanu, možete se rekreirati u prirodi ili kod kuće. Preopterećenost poslom može negativno utjecati na kvalitetu sna i probavu. Nemojte se preopteretiti zadacima. Masaža i opuštanje će vam goditi.

Financije za Lava u 2023.
Najodgovornije pristupite temi zarade i rashoda. Neće biti suvišno analizirati obiteljski budžet i započeti voditi dnevnik prihoda i rashoda. Prema horoskopu za 2023. godinu, Lavovi imaju dobre mjesece u financijskim pitanjima: travanj, svibanj, rujan i listopad.

Izvor: sensa.mondo.rs