Jeste li ikada sreli nekoga prvi put i odmah shvatili da ga želite poznavati do kraja života? Druženje s njima bilo je ugodno, razumjeli su vaše šale i filozofiju bez objašnjenja, i što je najvažnije, nekako su učinili da se osjećate "kao kod kuće". Razišli ste se, ali između vas dvoje već je uspostavljena "neobjašnjiva veza". Kada je energija vaše aure slična njihovoj, nesvjesno se stvara duboka emocionalna veza, čak i ako se radi o prvom susretu ili razgovoru. Ako se pitate zašto vas ta osoba privlači, svemir ima odgovore.

1. Osjećate se kao da ih poznajete godinama.
Možda je prošlo mjesec, tjedan ili samo nekoliko minuta otkako ste ih upoznali, a čini se kao da ih poznajete godinama. To je kao susret sa starim prijateljem. Prevladava duboki osjećaj pripadnosti. Prisnost je toliko jaka da se osjećaš kao da se vraćaš kući, na svoje sigurno mjesto.

2. Uzajamna privlačnost vas oboje privlači jedno prema drugome.
Možda razmišljate o druženju s njima. I odjednom vam stiže njihova poruka. Ili se susrećete dok hodate do ureda. Čežnja za međusobnim prisustvom ne mora uvijek biti seksualna. Može biti i platonska.

3. Vaši su razgovori duboki i smisleni.
S nekima je čavrljanje poput prelaženja planine. S drugima, razmjena ideja, filozofija, najdubljih strahova i tajni dolazi lako i bez napora. Razgovori s njima su sve samo ne dosadni, sve samo ne isforsirani.

4. Osjećate se kao da ste s njima povezani u prošlim životima.
Vaša kozmička duša je bezgranična i beskonačna. Samo zato što niste upoznali tu osobu u ovom životu, ne znači da je niste poznavali u prošlom životu. Samo jedan pogled na njih i vaše srce je prepuno bliskosti, intimnosti i čežnje. Vaše ponovno spajanje implicira da ste se ponovno sreli kako biste nastavili tamo gdje ste stali, piše yourtango.com.

5. Imate iste temeljne vrijednosti.
Vaše zajedničke karakteristike kreću se od prakticiranja joge do ljubavi prema istim filmovima. Možda ste različiti, ali vaši prioriteti, snovi, budući planovi i način na koji živite isti su. Rijetko je pronaći takvu osobu. 

6. Čini se da se svemir urotio da vas dvoje spoji, fizički.
S ovom osobom doživljavate mnogo slučajnosti. Neprestano ih susrećete, bilo da je riječ o lokalnoj trgovini ili na većim društvenim događanjima. Čujete istu glazbu na potpuno nepovezanim mjestima, vidite ista umjetnička djela, pa čak i počnete vidjeti iste anđeoske brojeve. Kada se to dogodi, to je znak iz svemira da pokušava sve da vas spoji. 

7. Osjećate se kao srodne duše.
Srodna duša je netko čiji se temperament snažno slaže s vašim u svakom pogledu - emocionalno, mentalno i duhovno.