Horoskop za siječanj 2023. godine otkriva da nas očekuje nekoliko važnih planetarnih aspekata. Venera 3. siječnja prelazi u znak Vodenjaka i čini nas neovisnijima. Želimo se oduprijeti svakom ograničenju, težimo slobodi. Oni koji tragaju za partnerom, poželjet će upoznati nekoga tko je poseban i pomalo ekscentričan.

Mars izlazi iz retrogradne faze i kreće direktno 13. siječnja. Mars u direktnoj fazi oslobađa nas blokada na putu uspjeha. Sada možete jasnije izraziti sebe i pokazati svoje sposobnosti, posebno u području karijere i novih projekata. Od 18. siječnja Merkur kreće direktno pa postaje sigurnije voditi značajne razgovore, donositi važne odluke i potpisivati ugovore. Zbog svega navedenog, astrolozi ističu da će siječanj 2023. biti prilično bogat i zanimljiv mjesec. Najviše promjena dogodit će se u životu Vodenjaka i Djevica.

Djevica
Djevica je razuman i miran znak Zodijaka, ali kada na njih padne ogromna količina problema, teško im je zadržati prisebnost. Zbog toga je njihovo stanje u posljednje vrijeme vrlo nestabilno, uznemireni su i napeti. Ali od siječnja 2023. godine sve će se promijeniti. Predstavnici ovog znaka moći će ostaviti iza sebe sve probleme iz prošlosti. Oni će krenuti u novu, mirniju životnu fazu okruženi novim ljudima.

Vodenjak
Velika je vjerojatnost da će početkom sljedeće godine predstavnici ovog horoskopskog znaka promijeniti mjesto stanovanja ili posao. Vodenjacima koje su dugo planirali preseljenje ili put, sada se otvaraju nova vrata. Ovo će biti početak novog života, koji će u početku izazvati uzbuđenje i strah, a zatim donijeti nova zanimljiva poznanstva, planove i postignuća.