Pred nama su dva sjajna dana. Evo što nam predviđa horoskop za vikend od 13. do 15. siječnja 2023. godine: 

LJUBAV - Mogli biste osjetiti puno ljubavi oko vas ovog vikenda, ali pripazite - možda je i iluzija! Pažljivije razmotrite što je predmet vaše mašte, a što je realnost. Nemojte idealizirati potencijalne partnere. Mogli biste osjetiti potrebu za samoćom - otići sami u šetnju, kazalište, kino, posvetiti se sebi i uživati u vlastitom društvu. Ovog vikenda ćete više favorizirati prijatelje u odnosu na romantiku. 

NOVAC - Čak i ako imate slobodne dane, možda ćete željeti ugurati malo posla ovog vikenda. Nekoliko lijepih poravnanja na nebu čine ovaj vikend povoljnim za uspostavljanje novih poslovnih veza i finaliziranje poslova. 

ZABAVA - Obavezno napravite plan za okupljanje s bliskim ljudima. Očekuje vas topao i ugodan vikend uglavnom za druženje s prijateljima i zabavu. Nova prijateljstva stvorena sada mogu postati trajna.

ZDRAVLJE - Velika energija Marsa ovog vikenda bi trebala pokrenuti ljude – ovo je odličan vikend za izlazak u prirodu ili vježbanje! Mnogo je bolje koristiti Mars za aktivnosti nego za konflikte. Osluškujte vlastito tijelo i krećite se onoliko koliko mu odgovara.