Veljača je, prema astrolozima, povoljan mjesec, jer se nijedan planet ne kreće unazad, svi su u direktnom hodu. Također, u veljači se spremaju dva važna astro događaja – 11. veljače prelazak Merkura u znak Vodenjaka i 20. veljače prelazak Venere u znak Ovna.

U periodu od 11. do 28. veljače i od 1. do 20. veljače Merkur će svojim prelaskom u znak Vodenjaka usrećiti ljude nekih horoskopskih znakova. Isto će se dogoditi i u slučaju Venere, od 1. veljače do 20. veljače.

Saznajte koji horoskopski znakovi će u veljači 2023. imati najviše sreće: 

Ako pogledamo period od 11. do 28. veljače, neosporni favoriti zvijezda bit će Blizanci, Djevica i Vodenjak. Osobe rođene u ova 3 znaka zodijaka bit će financijski izuzetno uspješne. Imaju sjajne prilike za povoljnu kupnju. To može biti neka vrsta opreme, kao i nekretnine, nakit ili odjeća. Poslovne pregovore vodit će s izuzetnom lakoćom. Istaknut će se u bilo kojoj društvenoj aktivnosti kao elokventni i druželjubivi sugovornici. 

Također je važno istaknuti i one horoskopske znakove na koje će Venera u veljači najmanje utjecati - Ovan, Škorpion i Djevica. To znači da će veljača 2023. godine biti financijski najpozitivnija za Djevice. Navedeni znakovi neće imati problema u ljubavi, na tom polju sve ostaje stabilno. 

Ribe će biti nevjerojatno produktivne tijekom cijelog mjeseca. Njih očekuje nalet dobrog raspoloženja, motivacije, kreativne energije i entuzijazma.

Također, u veljači se ističe i Vaga, jer su Merkur i Venera približno podjednako važni za ove ljude. Veljača će za njih biti vrlo povoljan i uravnotežen mjesec. 

Izvor: sensa.mondo.rs