Astrolozi ističu da će u veljači biti 3 posebno pozitivna dana.

2. veljače - datum ogledala - Ovog dana imamo niz 02-02 koji predstavlja datum ogledala Pomaže nam da otvorimo oči za ono što se događa i shvatimo značenje događaja koji su se odigrali u bliskoj prošlosti. Broj 2 pojačat će snagu volje, dat će nam energiju, motivaciju i želju da poduzmemo potrebne akcije.

5. veljače - Venere u Ribama u kvadratu s Marsom u Blizancima - Okružuju nas nježne i zavodljive energije. Nezaustavljivi valovi strasti preplavljuju sve naše granice i prepuštamo se ljubavi. 

11. veljače – Merkur ulazi u Vodenjaka - Kada je Merkur u Vodenjaku, gladni smo znanja i otvoreni za nove i originalne ideje. Počinjemo razmišljati izvan okvira, ono postaje progresivnije i objektivnije. Naša komunikacija i obrasci mišljenja su spontani i liberalni. Humor je naše oružje. Lakše nam je razdvojiti intelekt i emocije kada procjenjujemo situaciju. Iako smo progresivni i prijemčivi za nove informacije, ne odstupamo brzo od svojih ideja i uvjerenja. Tijekom ovog ciklusa više se zanimamo za sve što je odvažno ili originalno. Dok zamišljamo bolju budućnost, možemo doći do uistinu zanimljivih ideja i koncepata.