Sunce u znaku Vodenjaka donosi ugodnu i slobodnu energiju koja će tjedan (od 23. 29. siječnja 2023.) učiniti još ljepšim. Uživat ćete u društvu istomišljenika i inspirirati jedno drugo idejama o budućnosti. Jedinstveni i buntovni, rado ćete isticati svoju originalnost, željet ćete da svi vaši talenti i prednosti budu primijećeni. Uz jedinstvenost, inovativnost i neočekivani sljedeći korak, učinit ćete što god želite, ovaj put nećete požaliti nijednu odluku. Bit ćete ekscentrični u svojim mislima i postupcima. S nevjerojatnim mentalnim sposobnostima i strašću da promijenite svijet, sada konačno možete pomaknuti svoje granice.

Privlačit će vas filozofija i napredna tehnologija. Djelovat ćete kao učenici koji rado sudjeluju u važnim razgovorima. No neće vam se svidjeti osjećaj da uz nešto ili nekoga gubite svoje dragocjeno vrijeme. Ovo je razdoblje u kojem možete otkriti da postignuća kojima ste težili u prošlosti ne ispunjavaju vaša očekivanja. Bit ćete skloni razmiricama s ljudima koji imaju drugačije poglede i vrijednosti. Meditacija i introspekcija mogu vam pomoći da kontrolirate svoje emocije i suosjećate s drugima. Nervirat će vas i osjećaj nevoljkosti da idete utabanom stazom. U negativnom smislu, mogu se javiti zdravstveni problemi vezani uz kožu i želudac.

Merkur u Jarcu može olakšati sklapanje poslova i omogućiti da se sve što ste naumili obavite u pravo vrijeme, možda i ranije, kako biste sve mogli dobro provjeriti. Intenzivno ćete uočavati sve greške i skrivene pozadine, pa je ovo vrijeme kada vam vjerojatno ništa neće promaknuti. U mjeri u kojoj ste ovisni o drugima, znat ćete se prilagoditi i prije svega shvatiti koji je vaš dio, što svakako doprinosi uređenoj cjelini.

Venera u kombinaciji s energijom Vodenjaka početkom tjedna fokusirat će se na isticanje bitnog i isticanje onoga što treba riješiti. Zatim se u petak seli u znak Riba. Spremnost na opraštanje i razumijevanje shvatit ćete kao nevjerojatnu snagu koja vam može pomoći da rastete u budućnosti. Instinktivno ćete uočiti da ljudi nose maske i čeznuti za spoznajom duboke ljubavi koja je sposobna ukloniti prividnu masku.

Lako ćete se zaljubiti, ali možete i brzo biti povrijeđeni. Važno je naučiti umijeće samozaštite kako se ne biste utopili u moru emocija. Teže ćete postavljati osobne granice u emocionalnoj sferi, pa će možda trebati neko vrijeme da prevladate bol i razočaranje ako se odnos ne odvije prema vašim očekivanjima. 

Izvor: sensa.si