Tjedni horoskop od 23. do 29. siječnja 2023.

Ovan
Tjedan je odličan period za unapređenje života, provođenje ambicioznih planova i realizaciju zamišljenog. Energija Ovnova bit će u punom zamahu, ali najviše od svega bit će inspirirani novim prilikama za vikend.

Bik
U tako nevjerojatno povoljnom periodu, Bik će više sanjati i maštati. Bikovi će moći saznati mnogo važnih informacija o sebi i o svom životu. Ako se u bliskoj prošlosti pojavio neki unutrašnji nesklad i nedoumice, ovo je vrijeme za njihovo razrješenje. Nemojte se plašiti da donosite važne odluke.

Blizanci
Klonite se toksičnih ljudi i manipulacija, posvetite se sebi. Da biste privukli više sreće, radite na svom znanju, činite dobra djela, pomažite bližnjima. Najpozitivniji dan za rođene u ovom horoskopskom znaku je 27. siječanj.

Rak
Period od 23. do 29 .siječnja je odličan za pronalaženje novih hobija i korjenito restrukturiranje života: možete renovirati dom, tražiti novi posao, upoznati nove, zanimljive ljude, zaljubiti se... Provođenje planova bit će uspješnije no inače.

Lav
Da biste postigli uspjeh, najvažnije je slušati svoj unutarnji glas koji vas jasno vodi prema ostvarenju ciljeva koje ste si postavili. Ne iznosite svoje planove i ciljeve u javnost. Preporučljivo je ovog tjedna osloniti se samo na svoje snage, slušati samo sebe i postupati po volji svog srca.

Djevica
želite pronaći ljubav ili jednostavno dobiti pažnje. Ostanite svoji, iskreni i otvorite srce, pa su pozitivni događaji mogući. Bavite se sportom, prilagodite prehranu i napravite neke dobre promjene za sebe. Tjedan je povoljan za pozitivne promjene, zvijezde vas podržavaju u tome.

Vaga
Period će biti vrlo povoljan, pokrenite vaše unutarnje resurse da se život promijeni na bolje. Ne vjerujte neprovjerenim informacijama iz nepouzdanog izvora, tračevima i glasinama. Vagi će biti potrebna sva energija koju će dobiti od Venere i drugih planeta.

Škorpion
Vrijeme je da prekinete toksične veze. Kao rezultat toga, vaša svijest će postati čistija. Ovo će vam pomoći da donesete ispravne odluke. Možete sigurno planirati nešto važno. Svih sedam dana su savršeni za osobni i profesionalni razvoj. 

Strijelac
Imate priliku "programirati" svoju sreću ovog tjedna. Morat ćete brzo reagirati i na osnovu unutarnjeg glasa donositi odluke. Pravi stav će vam pomoći da iz bilo koje situacije izađete kao pobjednik i ne izgubite samopouzdanje.

Jarac
Usprkos činjenici da postoji rizik od poteškoća u raznim životnim područjima, svakako ne trebate biti uznemireni, jer u ovih sedam dana dolaze veće promjene ne bolje. Ako pronađete mir u sebi i ostanete emocionalno sabrani, uspjeh dolazi, vi čak ne trebate činiti ništa.

Vodenjak
Neka vam ovaj tjedan u fokusu bude vlastito zdravlje i povećanje kvalitete života. Možete prilagoditi prehranu, početi vježbati. Važno je nastaviti kretati se prema zacrtanom cilju, čak i ako vam se trenutno čini nedostižnim.

Ribe
Ako osjećate da vam život već dugo ne ide nabolje, ovog tjedna možete očekivati transformaciju vaše energije. Postat ćete pozitivniji, a samim time i produktivniji. Dobro osmišljen plan akcije pomoći će vam da uspijete u poslu i da ne propustite ništa važno.

Izvor: sensa.mondo.rs