Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIZUALIZACIJA ZA POSTIZANJE UNUTARNJEG MIRA: Drugi nam ga ne mogu dati, moramo ga pronaći u sebi

Autor Elena Srzentić Frleta

Vaš mir je u vama i ne tražite ga izvan sebe. Nećete ga naći, poručuje Elena Srzentić Frleta, magistra društvenih znanosti, transformacijski coach i autorica coaching programa za žene LadyLifeCoach. Savjetuje kako ga vizualizirati...

 meditacija Izvor: Shutterstock

Vizualizirajte vlastiti mirZamislite da ste lift i da ljudi ulaze u vaš život kao u taj lift. Jedna osoba vas može oduševiti i pritisnuti u vama gumb koji vas podiže na vrh nebodera. A onda stigne osoba koja vas je uvrijedila ili razočarala i vi se spuštate, padate, vaša energija ide u podrum. Ne dajte da te gumbe pritišću drugi kako im padne na pamet. Kada im ne dopustite da utječu na kretanje vaše životne energije, uspostavljate ravnotežu, bez obzira na druge.

Sad zamislite sebe kao prostranu kamenu kuću ispunjenu divnim predmetima, ugodnom glazbom, lijepim mirisima, jastucima, punu zanimljivih knjiga. U njoj je izobilje svega: zdravlja, sreće, smijeha, dragih ljudi. Uđite u tu kuću i primijetite kako nije jednostavno poremetiti je na bilo koji način.

Ona je stabilna, kakve god vani bile oluje. Prenesite sad taj osjećaj u svoj centar i zapamtite ga.

Mir je centar u nama koji bi često trebalo posjećivati. Do njega se stiže disanjem, meditacijom, bivanjem u tišini ili jednostavno smijanjem, igrom, plesom, knjigom, boravkom u prirodi, sjedenjem u polju djece i sretnih ljudi. Kreirajte sebi takvo polje.

Izdvojeno za vas...

Najnovije