Venera je u Ribama do veći dio mjeseca, do 20. veljače i donosi nježnost, romantiku, pojačanu osjećajnost, ali i osjetljivost. Astrolozi ističu da neke horoskopske znakove očekuje povoljna energija u ljubavi i odnosima.

Ovan
Moguće je da će se Ovnovi snažno zaljubiti, ali će istovremeno sačuvati razboritost. Uživajte u društvu, zabavljajte se, dajte sebi šansu da upoznate novu osobu. Ako upoznate partnera i zaljubite se, dajte si vremena i prostora da se bolje upoznate. Vrijeme će vam pomoći da budete sigurniji u svoj izbor i da bolje jedno drugo shvatite, odredite što vam je zajedničko.

Vodenjak
Pobliže promotrite ljude iz svog okruženja. Moguće je da je vaš stari prijatelj vaša srodna duša. Prijateljska komunikacija i godine poznanstva nisu dozvolili da se ranije osjeti romantična privlačnost. Razmislite o tome da svoju komunikaciju podignete na viši nivo. Pokažite da ste spremni i pružite šansu.

Ribe
Ribe će voljeti i biti voljene. Venera je u vašem znaku, pa ćete konačno pronaći prava rješenja da poboljšate odnos s voljenom osobom. Dobre vijesti u veljači mogu očekivati i slobodna srca. Nisu isključene velike promjene, poput preseljenja, zajedničkih planova i poboljšanja budućnosti.

Izvor: sensa.mondo.rs