Horoskop za vikend od 5. do 7. svibnja 2023. godine!

Ovan
Pomrčina Mjeseca u Škorpionu će na vas imati snažan utjecaj – magnetski privlačite ljude oko sebe, a na vama je da odlučite koga ćete pustiti blizu. Ako ste u vezi, ovaj vikend je prilika da je učvrstite i možda poduzmete sljedeći korak.

Bik
Možda ćete poželjeti definirati svoj status u vezi – otvoreno razgovarajte s partnerom koliko god da ste nesigurni oko ishoda. U ovom periodu bit će vam privlačnije lagane i zabavne aktivnosti u odnosu na vašu stabilnu i ozbiljnu prirodu.

Blizanci
Fokus vam je na zdravlju i na zdravim navikama – vratite u svoju rutinu namirnice koje su vam u prošlosti činile dobro, a pomalo ste ih zaboravili. Ovaj vikend je odličan za manifestiranje, pa pokrenite svoje planove i ciljeve koji će se razvijati u sljedećih 6 mjeseci.

Rak
Pomrčina Mjeseca u Škorpionu će uzburkati strasti ako ste u vezi, a ako niste probudit će vam se kreativni sokovi. Dobar je trenutak da predstavite neki novi projekt, napravite prezentaciju, bavite se kreativnim hobijima...

Lav
Očekuju vas dugo željene promjene koje se tiču kuće ili stana. U nedjelju ćete osjetiti jak nalet intuicije i sanjarenja – prepustite im se! Samo zapamtite da i u tome budete umjereni i ne izgubite kompas.

Djevica
Zablistat će vase komunikacijske vještine i moći ćete prenijeti svoje poruke jasno i precizno. Bit ćete okrenuti zajednici i ljudima s kojima dijelite vrijednosti. Razmislite kako možete iskoristiti svoje resurse da poboljšate svijet u kojem živite.

Vaga
Dobivate mogućnosti za zaradu s raznih strana. Vrijeme je i da završite nešto na čemu ste dugo radili što će vam i donijet dobre rezultate. Ako vam je potreban dodatni poticaj, radite ono što radite najbolje – družite se i istražujte prilike.

Škorpion
Pomrčina Mjeseca u vašem znaku otvara put vašim snovima da se manifestiraju. Nemojte se zadovoljavati stvarima koje izgledaju samo dobro na papiru – budite sigurni da su dobre baš za vas. Otpustite osjećaj da sve morate kontrolirati.

Strijelac
Pomrčina Mjeseca će pojačati energiju misticizma, introspekcije i inspiracije kod vas. Ako osjećate da vas vodi dobronamjerna sila jača od vas, prepustite se njenom vodstvu. Prepustite se meditaciji i oslobodite svoj raspored za ovaj vikend – umirite misli.

Jarac
Vaš ljubavni život će dobiti zamah u nedjelju – razmislite što stvarno želite. Napokon ćete vidjeti rezultate nekog timskog rada, ali ne zadovoljavajte se time već krenite odmah u sljedeću fazu. Ne dozvolite da vas pokolebaju tuđi komentari.

Vodenjak
Moćna pomrčina punog Mjeseca pada u vašu 10. kuću povezanu s karijerom. Očekujte uspjeh na tom polju – odnosno nešto na čemu ste dugo radili ćete napokon završiti. I naredni period je odličan za manifestiranje. Slobodno se pohvalite, ne morate biti stidljivi oko svojih zasluga.

Ribe
Osjetit ćete da vas daljine zovu. imat ćete potrebu putovati i otisnuti se u avanture. Moguće su i ponude za putovanja. Dobar je trenutak i zapišete na papir ako imate neke poslovne planove – jaka je energija manifestiranja. Iskoristite je!