Horoskop za vikend od 19. do 21. svibnja 2023. godine!

Ovan
Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima i uživajte. Vaša će veza planuti novootkrivenom strašću. Slobodni Ovnovi, vrijeme je dragocjeno i nema ništa bolje od stvaranja dragih uspomena sa svojim najbližim prijateljima. Uključite se u ugodne i uzbudljive aktivnosti.

Bik
Ljubav ima potencijal da se manifestira u vašem životu ovog vikenda. Pripazite na priliku koja bi se mogla pojaviti, signalizirajući početak nove romantične veze. Budite otvorenog uma i vidite kamo ovaj put vodi.

Blizanci
Ovaj vikend naglašava važnost prijateljstva u vašem životu. Shvatite da ne morate sve sami. Određeni događaji potaknut će vas da se ponovno povežete sa svojim prijateljima i uključite ih u svoje putovanje. Oni će vam biti najjača podrška.

Rak
Planeti ukazuju na značajnu odluku na horizontu. Uzmite si vremena da pažljivo razmotrite svoje mogućnosti i odaberete ono što je ispravno, čak i ako to nije najlakši put. Izaći izvan svoje zone komfora može biti izazovno, ali je neophodno za rast.

Lav
Planeti vam sugeriraju da bi učinkovita komunikacija trebala biti vaš prioritet tijekom ovog vikenda. Otvoreno izrazite svoje emocije i vaš će partner, prijatelj ili član obitelji točno znati kako pružiti potrebnu pomoć. Izbjegavajte pretjerano razmišljanje, radije poduzmite odlučnu akciju.

Djevica
Ako vam se planovi ne odvijaju kako ste očekivali ovog vikenda, prigrlite nepredvidljivost. Mogu postojati neki izazovi koji će vam poremetiti raspored, ali nemojte dopustiti da vam pokvare raspoloženje. Vaši bliski prijatelji pružit će vam podršku.

Vaga
Pozitivna energija okruživat će vaše odnose, stoga potražite nove avanture i stvorite zajedničke trenutke za pamćenje. Ojačajte svoju vezu zajedničkim iskustvima. Donosite odluke vođeni ljubavlju i iskrenom brigom za svoje voljene, i vidjet ćete da stvari za vas teku bez napora i s radošću.

Škorpion
Ovaj vikend će vas natjerati da prigrlite svoju mekšu stranu i ranjivost. Gledajte na ovo kao na priliku za osobni rast i osnaživanje. Otvaranjem prema partneru i izražavanjem svojih emocija vaša će se veza produbiti. Dajte prednost aktivnostima koje hrane vaš um i tijelo.

Strijelac
Neće vam biti teško izraziti svoje misli ovog vikenda. Pred vama su uzbudljive prilike, stoga prihvatite sadašnji trenutak i zadržite pozitivan stav. Ovog vikenda doživjet ćete nalet energije koji će vas staviti u središte pozornosti na društvenim okupljanjima.

Jarac
Ako ste bili uhvaćeni u vrtlogu poslovnih aktivnosti, mogli biste osjetiti nedostatak energije ovog vikenda. Ključno je slušati svoje tijelo i dati prioritet prijeko potrebnom odmoru. Ako vas netko privlači, ovaj vikend predstavlja pogodno vrijeme za započinjanje veze.

Vodenjak
Vikend vas poziva da prigrlite udobnost doma. Dajte prednost svojoj dobrobiti i obnovite svoje rezerve energije. Zapamtite, briga o sebi nije nešto zbog čega biste trebali osjećati krivnju. Planetarna kretanja u potpunosti podržavaju vašu odluku.

Ribe
Pripremite se za vikend ispunjen intenzivnim emocijama. Možete doživjeti uspone i padove, stoga je ključno zadržati širu sliku. Umjesto da se upuštate u sukobe, tražite jasnoću kada dođe do zabune.