Dnevni horoskop za 19. svibanj 2023. godine!

Ovan
Raspored planeta danas je takav da oslobađa prostor i energiju za događanja vezana uz djecu. Možda trebate preispitati svoj stil odgoja ili odnose koje imate s djecom.

Bik
Budućnost vam se čini vrlo neizvjesnom. Najvažnije je da se sada pozabavite situacijom kod kuće. Možda su u pitanju popravci i radovi u domu, ali može biti i rad na odnosu s ukućanima.

Blizanci
Sve vas u posljednje vrijeme potiče da se bavite financijama i zbog toga osjećate stres. Stvari će se uskoro popraviti. Možda možete utvrditi kakva su vaša uvjerenja vezana uz novac i kako su ona doprinijela gubicima i dobicima.

Rak
Iako vam skromnost i poniznost uvijek dolazi prirodno, sada je na trenutak da dodatno progutate ponos u odnosu s nekime. Dom je vaše sigurno mjesto i vaše utočište. 

Lav
Razmatrate sve što se dogodilo unazad u posljednjih dvanaest mjeseci. Neke se stvari mogu ponoviti, ali svakako je vrijeme da krenete dalje.

Djevica
Očekuje vas završetak nekog odnosa ili posla koji iscrpio sve vaše resurse. Dajte sebi neko vrijeme da podvučete crtu i ako je vrijeme za neku novu odluku u životu onda neka to bude za vaše najveće dobro. 

Vaga
Snažno sijate na polju druženja i odnosa. Nova ljubav je pred vratima ili transformacija postojeće veze u nešto bolje i više.

Škorpion
Period je kada treba spajati, a ne odvajati, pa tako i ljude u svom životu koje ste držali odvojeno pustite da se sretnu. 

Strijelac
Planeti imaju odličan utjecaj na vaš znak. Prihvatite različite pozive i bavite se raznim aktivnostima čak i ako se čini da su u suprotnosti s vašim idejama. Tko zna, moglo bi vam se svidjeti! 

Jarac
Izgleda da si dozvoljavate nalet ekstravagancije iako je period kada biste trebali štedjeti. Ali sada znate da novcem ne možete kupiti emotivnu sreću. 

Vodenjak
Prošli ste kroz izazovan period i sada je vrijeme da loše dane ostavite iza sebe. To ne znači da ćete sve zaboraviti, ali trebate oprostiti. Pokažite velikodušnost.

Ribe
Možda drugim ljudima djeluje da ste lijeni, ali za vaš je znak karakteristično da ne želite investirati svoju energiju i vrijeme u aktivnosti koje nikome ne koriste.