Dnevni horoskop za 18. svibanj 2023. godine!

Ovan
Članovi obitelji danas vam se miješaju u život, što vam nikako nije drago. Pokušajte postaviti jasne granice kako se situacija ne bi iznova ponavljala...

Bik
Sada se osjećate nadahnuto i možete pronaći uzbuđenje u duhovnim stvarima. Ako ste se bojali reći nekome što mislite o njemu, skupite hrabrost i govorite iz srca.

Blizanci
Danas ste osnaženi dodatnom vitalnošću. Vaša inteligencija i taktičnost osvojit će druge, a to je prilika da popravite sve odnose.

Rak
Ometaju vas ljudi koji vam pričaju negativnu verziju zašto ne možete uspjeti. Najbolji savjet u takvim okolnostima je ignorirati skeptičare i povući se iz njihovog društva.

Lav
Ovo je period u kojem srce pobjeđuje razum i približava vas drugima. Vježbajte, krećite se, poboljšajte prehranu jer ovaj tranzit daje dodatnu fizičku vitalnost.

Djevica
Preispitujete vlastite vrijednosti i obrasce i to je dobro. Ne bojte se promijeniti svoje stavove. To ne znači nužno da te osobne odluke morate podijeliti s bilo kim.

Vaga
Ponovno ćete procijeniti svoje druženje s jednim ili više svojih prijatelja. Iako su neki zabavni, dovodite u pitanje dugoročnost odnosa.

Škorpion
Vaši prijatelji se ne slažu s vama. Koliko god mislili da nešto ima smisla, oni neće vidjeti svrhu u nekom vašem djelovanju. Možda ćete morati uživati u danu sami.

Strijelac
Ne bojte se tražiti ono što smatrate da vam pripada. Tražite i dobit ćete. Najbolje je izbjegavati svađe s prijateljima. Zadržite svoje mišljenje za sebe.

Jarac
Imate beskrajne zalihe energije za poslovne projekte, ali vaše zdravlje može biti ugroženo. Organizirajte svoj raspored kako biste mogli uživati u drugim stvarima u životu.

Vodenjak
Uravnotežite svoju želju za skupim stvarima i štedite novac. Pokušajte na trenutak stati u cipele druge osobe – danas je za vas to važna lekcija.

Ribe
Sada je vrijeme da napustite svoju ljušturu i živite svoju strast. Danas ćete uspjeti u svojim nastojanjima. Vjerojatno ćete se iznenaditi koliko lako rješavate neke situacije.