OVAN

Nedavna prošlost: U tarot kartama pojavljuje se prošlost u vidu karte Suda, a kako bi se dokazala zatočenost u istoj – tu je i karta Emperora, Cara, koja predstavlja ni manje ni više nego Ovna. Trava nije bila zelenija negdje drugdje i sadašnjost vas je vratila u zonu ugodne nostalgije: tada niste shvaćali koliko ste sretni i blagoslovljeni, a sad se ne možete vratiti u taj period. Do pomirenja nije došlo, bilo da ste vi molili njih da se vrate ili oni vas. Ako ste pomirenje pokušali manifestirati mentalno (vizualizacije, telepatija) ili pak fizički (sučeljavanje, susret) – u oba slučaja nije došlo do pomirenja. Može se raditi o bilo kakvom pomirenju; u obitelji, na poslu, prijateljstvo, ljubav. Nije ispalo kako ste htjeli. Moguće je da su vas stavili na hladno; blokiranje, selidba, odlazak. Niste prepoznali nečiju pravu vrijednost. Ako vas zanima Ovan i čitate njegovu ili njezinu prognozu, vaš Ovan nije prepoznao vašu pravu vrijednost i sada taj propust dolazi na naplatu. 
U najavi: Zgoditak. Kupnja novog vozila. U otvaranju se pojavljuje karta Kočije, a znamo da je Kočija vozilo Emperora. Povezujete se s aktualnom situacijom i ne treba plakati nad prolivenim mlijekom. Dapače, raspoloženi ste za akciju, a kako uloge mogu biti zamijenjene, možete očekivati akciju.
Zanimljivo da je u čitanju za Jarca aktualna invazija na njih, naročito od strane vatrenih znakova – možda imate posla s Jarcem ili trebate razmotriti i njihovo čitanje.
Ishod: Na prvu vas neće htjeti. Sve i da vas neće, vi njih želite. Nešto njihovo je tetovirano u vama i nećete odustati dok ih ne pridobijete: u prilog tome ide i nedovršen ciklus. Ipak, očekuje vas nimalo fer reakcija i tretman, ponijet će se prema vama izuzetno bahato. Ne znate kako premostiti prepreke. Ako imate nove opcije, one u vaš život ulaze stidljivo, kroz ponude suradnje. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da se radi o nekome s kime imate više ciklusa i ne smatrate da je gotovo, dapače za vas ovo tek počinje biti zanimljivo. Neugodan razgovor, njima baš i nije stalo, ali uloge svakako mogu biti zamijenjene. U kartama se pojavljuje Vaga, Bik, Strijelac. Jedna od strana smatra da se u situaciju više ne isplati ulagati. Zapanjujuće, druga strana smatra da se itekako isplati. Nikako se ne možete složiti ima li situacija potencijala. U ovom tjednu netko mora prihvatiti jedno veliko NE.

BIK

Nedavna prošlost: Iza vas je doslovno čistka u smislu tko ide dalje s vama i tko je dio vaših krugova, a tko više ne može biti u vašem mikrosvijetu. Znate na što pristajete i što jednostavno više ne dolazi u obzir, ni pod rubriku razno. Ta nužna briga o sebi i svojem miru iznjedrila je nove poslove, prilike, mogućnosti, poznanstva, čak za neke od vas i nova udvaranja. Iza vas je tjedan brojnih manifestacija, zaista ne moraju nužno biti romantične prirode. Postoji mjera pa ste bombaše ljubavi zaobišli. Ako su vam se i javljale osobe iz prošlosti, provlačili ste ih kroz svoje filtere i razmatrali trebaju li se priključiti vašoj rutini.
U najavi: Novi posao, nova odluka, selidba, unaprjeđenje, sele vas iz jednog kolektiva u drugi, promjena poslovnice, radne sredine i sl. Početak nečeg novog, ali može se raditi o dobrim promjenama u životu vašeg partnera, a te se promjene pozitivno odražavaju i na vas. Opet se krećete družiti, izlagati, niste više u povučenoj fazi. Sve vas zanima i jako ste znatiželjni. Nova faza vašeg života. Pozive koje ste ranije odbijali, sada ćete prihvaćati. Vrijeme je za nova druženja, nove knjige, nove bendove. Ne bih isključila nezgodan incident s ljubavnim bombašem koji vas je zasuo ljubavnim bombama, a zatim je nastalo bolno buđenje. Sad ste prilično odahnuli nakon svega, zanima vas što će donijeti novi dan.
Ishod: Ispali ste vragu iz torbe. Od jednih bježite, prema drugima pak idete. Slijede nagrade, ovacije, priznanja. Ovo će biti dobar tjedan. Tjedan je toliko dobar da ih neće pokvariti niti loše isprike kojih će biti napretek. Nešto više nije vrijedno vaše pozornosti i truda, oko nekih tema više ne želite niti pregovarati iako su tenzije spuštene. Ne želite drame, nego da vas ostave na miru. U ovom ćete tjednu potražiti pomoć institucija, moguće i suda. Uhvatit ćete ritam gdje rješavate svoje stvari, ali se njegujete i izvana i iznutra. Dobar, uspješan tjedan gdje vas baš emocije i ne zanimaju naročito. Razumijete nedovršenost na ljubavnom planu, ali zasad vas ljubav ne zanima nešto naročito; neka je šteta već počinjena i ne razmatrate popravak.

BLIZANCI

Nedavna prošlost: Ovo će otvaranje najviše rezonirati onima koji su već neko vrijeme sami i dok ste tako sami ili je druga strana tvrdoglavo neodlučna, vi promatrate kako se svi oko vas žene ili dobivaju djecu. Zauvijek djeveruša, nikad mlada. Odlazite u analize jeste li negdje dobrodošli i nalazite se u prijelomnoj fazi oko toga. Zanimljivo da su Blizanci dobili kartu Pustinjaka koji se povlači, analizira, mora donijeti određene odluke i kartu Viteza štapova, kojeg ukratko opisujem kao Tinder boya, nekog tko ide brzo naprijed nakon prekida, ne zaustavlja se i ne popravlja štetu, a zna biti veliki zavodnik. Te su karte izašle jedna za drugom pa ih tumačim - ako živite raskalašeno, osjećate kako je došlo vrijeme za smirivanje, a ako ste neko vrijeme u celibatu, produhovljeni, u izolaciji – vi pak razmatrate „da se bacite u promet“. Ono što vas koči jest čekanje na komunikaciju i jasnoću koje nema. Raspoloženi ste za ljubav i komunikaciju, ali ste gurnuti u scenarij da iz nekog razloga baš sad morate čekati. Moguće je i da promatrate kako se vaši bivši zabavljaju, a nije isključeno kako ste predano i marljivo radili, a sad se želite provesti i zabaviti. U poslovnom smislu, nekome želite preoteti nešto; ugovor, djelatnike, ideju. Upravo karta Pustinjaka može dovesti do bistrine i jasnoće te u određenom smislu od toga odustanete. 
U najavi: Razapeti ste između drame i braka ili veze ili ugovora koji su okončani na netradicionalan način, apsolutno negospodski. Svjedočite nečem dramatičnom. Usporavanje i balans spašavaju vas od potencijalnih obmana na ovu temu. Ne zanimaju vas lekcije, dogme, popovanja. Vaš je stav da ste sve shvatili. Sad znate na čemu ste. Možete li se iz ovoga izvući sami ili trebate pomoć? Nameće se pitanje volite li ulaziti u nevolje pa se sami čupate van ili vam je još draže pomagati i junačiti se kada su drugi bespomoćni i treba ih spasiti? Period je turbulentan i sve ide ka vama i gađa vas.
Ishod: Ciklus je oko nečeg dovršen, ali oko nekih tema je smiješno nedovršen. Borite se protiv pravila, ali lagano uviđate da neka morate ispoštovati jer ćete najviše nauditi sebi. Oko posla ćete donositi oprezne odluke i promatrati što vam je činiti. U ovom ćete se periodu boriti između tradicije i kako biti slobodan u ovom ropstvu, bilo da je ono ljubavno, poslovno i sl. Ovo bi naročito moglo zarezati Blizance koji se nalaze na novom poslu i imali su ogromna očekivanja, a sad ispada da stalno radite, nemate slobodnog vremena i ostvarujete tuđe snove. Ili ste mlada majka i svi vam pametuju kako se treba brinuti oko djeteta, a vi najbolje osjećate što vam je činiti. Oni koji su u vezi ili braku pomalo žale za periodom kad su bili slobodni jer uz partnera nešto jesu dobili, ali su i izgubili. Neprekidno vas ili spašavaju ili vi spašavate druge i na tu ste temu zasićeni. Period podizanja granica. Nešto jest propalo, ali nove prilike dolaze kroz neko vrijeme. Komunikacija će sve popraviti i definitivno je možete očekivati.

RAK

Nedavna prošlost: Zbila se komunikacija nakon koje je jasno da netko ipak voli i želi biti sam ili je odnos, u najmanju ruku, zamarajuć. Netko je nekoga stavio na hladno i netko je s nekim završio i to je jasno kao dan, bez imalo uvijanja. Sve ste si rekli i ovo nije bila jedna od onih komunikacija gdje se kasnije lupate po glavi kao, trebao sam reći ovo ili trebala sam reći ono.  Što god da jest, loše je završilo i dojam je kako je zauvijek gotovo. Možda imate posla s Ribom.
U najavi: Trebate oporavak i velik dio tjedna odlazi na prihvaćanje kako je gotovo (što god da jest, može biti i obiteljska svađa, konflikt na poslu i sl.). Neka vas ženska osoba odbija poslušati, a osjeća se i snažan utjecaj ženske osobe na navedene okolnosti te ako imate posla s muškarcem, on se „ponaša kao žensko“. S obzirom na konačnost i dovršenost situacije, zaista nikad ne znaš kad je posljednji put. Moguće da niste bili pripremljeni na ovo.
Ishod: Iako funkcionirate, trebate odmor i odmak, morate previti rane. Nešto morate prebroditi, bilo da se radi o lošoj odluci ili okolnostima koje su bile van vaše kontrole. Ne bih rekla da se ovo moglo nekako drugačije riješiti, morao se dogoditi rez. Netko nije uzvratio empatijom na empatiju i ovo nije prvi put da niste slušali intuiciju. Iako slaba ponuda i loša isprika stižu, vi ovog mrtvog konja nećete oživljavati. Kraj drame, siti ste mrvica i dosta vam je toga da spašavate druge. Dosta vam je opreza kao da jedete kolač od višanja ili baklavu s orasima, a niste sigurni ima li unutra koštica... i tek što se malo opustite zagrizete u tragove toga i polomite zub. Dosta vam je pažljivog žvakanja, želite nove opcije. Druga strana ne želi da odete, ali vi ste svoje zasad odlučili. Pomalo podmukla poruka karata: ne žele da odete kako biste se vratili da bi onda oni otišli jer su manipulatori i nalaze se na tripu života te vas žele pridobiti kako bi vas ostavili jer – Hej, ne možeš ti mene ostaviti, ali ja tebe svakako. Ja ostavljam! Gledajte sebe i planirajte za sebe.

LAV

Nedavna prošlost: Ili vi fantazirate o nekome ili netko fantazira o vama. Tajni obožavatelj. Uvijek postoji razlog zašto je tajni obožavatelj – tajan i ne može se samo tako otkriti. Netko jest svjestan privlačnosti, ali isto tako postoji neki vaš put, ciklus, nešto što morate dovršiti. Ne bojite se katastrofe i Tornjeva iako je nešto ne tako davno završilo katastrofalno. Moguće da trebate vremena ili ne stižete drugačije i osobito imate problema oko komunikacije. Ili oni sporo komuniciraju ili vi, ali osjeća se gluhi telefon.
U najavi: Imamo tri vrste akcije odnosno tri ponude. Prva, akcija tajnog obožavatelja. Druga, morate odustati od jedne ponude kako biste nešto ostvarili (osoba B iz nekog razloga vam u tome smeta). Treća, možda najpouzdanija ponuda nekog tko se ne boji ići do kraja s vama i želio bi biti dio vašeg scenarija u svemu. Imamo tri teme vezane za prošlost, ali ujedno ovo je i najava tjedna. Očekujte komunikaciju. Sve tri skupine, sva tri seta obožavatelja, žele razgovarati s vama.
Ishod: Bez neke veće drame imate tri ponude i morate donijeti odluku. Dobro ćete promisliti što morate uzeti na iduću razinu, a što ostavljate iza sebe. Prva ponuda, odnosno tajni obožavatelj nema dovoljno samopouzdanja i dramatičan je oko svega. Nezreo je, nema koncept što bi partnerstvo trebalo predstavljati i kako bi partnerski odnos trebao izgledati. Druga ponuda - pouzdaniji je od prvog, ali nije financijski potkovan. To recimo može biti problem ako se radi o vezi na daljinu i nije u mogućnosti doći. Ipak, nastoji vas sustići, ali u konačnici je inferioran u odnosu na vas. Vi nemate ljubavi za tu osobu, a oni pak imaju ljubavi, ali nemaju sredstava. Uglavnom, sudar manjka novca i jednostrani višak emocija koji ne vode nikud. Treća ponuda, zaista jest ponuda, ali je ne prihvaćate. Ovan, Vaga, Škorpija, Lav, Strijelac, Blizanci, Vodenjak, Bik – pojavljuju se u ovom čitanju. Otvaranje nalikuje na mjesečno otvaranje pa vidite koji dio rezonira. Laska vam jer vas smatraju poželjnom i eterične ljepote, onako na prvu, boginjom bez mana, ali slušate intuiciju i nije nemoguće da ste ove tri opcije sakupili jer su dugo oklijevali i niste bili opcija broj jedan. Sada to iz nekog razloga jeste pa kombinirate što i kako te naročito - s kim.  Barem jednom ćete slomiti srce. Komunikacija i donošenje odluka, naročito ljubavnih. Najuporniji će biti onaj koji vas je najviše razočarao.

tarot
Pexels 

DJEVICA

Nedavna prošlost: Probali ste nešto i ondje trava nije bila zelenija. Naravno, uloge mogu biti zamijenjene. Može biti vraćanje glavnoj, matičnoj ženi, recimo zakonitoj supruzi, ili pak druga krajnost – ljubavnici. Imate snažnu potrebu da se smirite. Profesionalno, kraj lutanja i svaštarenja. Promjena posla i sredine za neke od vas. Želite biti strpljiviji i težite partnerskom odnosu. Uviđate da ste htjeli jasnu komunikaciju, htjeli ste razjasniti stvari, ali do toga nije došlo. Moguće je da druga strana nije uvidjela šansu. Opazili ste nekog tko vam se sviđa, moguće da ste nečiji tajni obožavatelj. Za zauzete i u kompliciranim odnosima, ne mogu raspoznati koja će žena loše proći, zakonita ili „ona druga“ jer odluka se donosi narednih dana. Jedna je na nišanu za odstrel. Moguće je da imate posla s nekim s kime nema šale. Iz ženske role ulazite u muški princip, a ako je ovo muški svijet, onda ću razmišljati i djelovati poput muškarca. Ovo je onaj dio - kad ženu tretiraš kao da je muškarac nemoj se začuditi kada počne reagirati i ponašati se poput muškarca.
U najavi: Razmatrate kome dati svoju ljubav, jer zaista se želite smiriti. Brzinom munje netko ulazi u vaš život. Otvorite vrata, možda već stoje ispred. Jedan dio healinga ste odradili i dio izvora ste napojili. Preboljeli ste. Možda razvod, nevjeru, otkaz, vi ćete znati bolje. Idete prema svojem uspjehu. Tko će zaustaviti Djevicu ovog tjedna? Postoji i veza od ranije, dom ili obitelj... no vi ih nećete. Režete mnoge opcije i sve se svodi na jednu osobu. U partnerskim odnosima povisili ste kriterije. I ovi od ranije i ovi novi, svi su promatrani iz pozicije kako vas ovog puta nitko neće nadigrati.
Ishod: Ako imate posla s Djevicom pa ih želite natrag, ovo nije najbolji period za pregovore. Ono čega ste se primili Djevice, prema tome idete. Zaista, netko nije dobrodošao te jedan odnos doslovno okončavate. Ništa od novog početka, ne pristajete. To je ta moć healinga. Nezaliječena osoba preklinje drugu osobu da ostane, osoba koja se pozabavila kopanjem po svojim ranama pokazuje gdje su vrata. Citirala bih, nemoj da ti muškarac više od dva puta mora reći kako te ne želi. I taj ste dio svladali.

VAGA

Nedavna prošlost: Probudili ste se i poželjeli malo dostojanstva, malo pravde, malo osobne moći, energije. Pitate se na što i gdje trošite svoje vrijeme? Malo ste zastali i napravili bilancu uloženog i dobivenog. Je li to emocionalni vampir, sisač, ispijač, time-waster, vi ćete znati bolje. Stisnuli ste pauzu, svašta nešto je isplivalo i krenuli ste se zauzimati za sebe. Niste raspoloženi za drame, obiteljske konflikte i probleme na poslu. Neki od vas su deinstalirali društvene mreže ili nisu toliko aktivni. Rastjerali ste sve oko sebe što vam više ne služi. Nepravedne odnose i relacije ste posve izbacili iz svog života ili je to u planu. U odlasku ste. Borili ste se oko krivih stvari.
U najavi: Svi lažni savezi će se raspasti. Pomalo mračne tajne će se razotkriti. Znat ćete nešto što ranije niste. O nečemu ne želite niti pregovarati, za nešto ne želite niti čuti. Ako očekujete pomirenje, do toga bi svakako moglo doći. Vaša se osoba vraća. Postoji poslovni ili rodbinski savez iz kojeg nije tako lako izaći. Vi jeste emocionalno napustili taj odnos, no fizički ga je nemoguće napustiti, postoje obaveze prema toj energiji. Ipak, u to više nećete investirati iako ta strana ima pravo vraćati se i biti dio vašeg života. Moguće da štete vašoj reputaciji, ometaju vas poslovno, ali ne možete ništa. Uviđate da su disfunkcionalni, ali bespomoćni ste i taj je ciklus nemoguće okončati. U ovom periodu označavate granice kako biste sačuvali svoj mir.
Ishod: Nešto nikad neće biti savršeno. U nečemu će uvijek biti nešto što ne valja. Iz nečeg se nikako ne možete izvući i postoji energija koju je nemoguće napustiti. U ovom periodu dolazi do prihvaćanja, možda čak po prvi put u životu.

ŠKORPION

Nedavna prošlost: Netko ne želi preuzeti odgovornost. Odnos je toksičan. Moguće je da se borite oko krivih stvari, ciljeva, niste pronašli mjeru u cijeloj priči. Mjere definitivno nedostaje. Raspadaju se ideje oko zajedništva, a planovi oko budućnosti propadaju. Ovdje netko nije potpuno slobodan, sve i da jeste slobodni na papiru. Sve navedeno može se odnositi i na situaciju „mrzim svoj posao, ali moram ondje otići“.
U najavi: Vraćate integritet i budi se optimizam. Pokušat ćete izvesti nešto od ovog. Mnogo toga ćete razjasniti. Nećete više tolerirati oklijevanje. Smeta vas što nema saveza jer su vaše bitke (načelno uzaludne) posve odvojene. Zašto se ne možemo boriti za istu stvar, recimo nas dvoje? Osjećate da ispadate smiješni, drugi vas ne shvaćaju ozbiljno, a putem kao da gubite i prijatelje koji više nemaju kapaciteta podržavati vas. Imate dojam da ste nečija marioneta, lutak... Želite se odmaknuti od svih tih okova.
Ishod: Kraj u najavi. Gubitak. Razočarenje. Propuštena prilika. Nepravedno ponašanje. U nekom trenutku zaključit ćete kako je vrijeme za nove početke, nove ljude, nove poslove, nove knjige, nove bendove. Bit ćete zasićeni time da neprekidno odlaze i vraćaju se. Dosta ovisi o tome kojeg ćete vuka hraniti. U najavi je naravno drama. I opet ćete se odmaknuti, a druga će vas strana pokušati zadržati. Ovdje ima puno raspravljanja i puno šupljih pregovora – čini se kako vam jedino to dobro ide. Nema dobrog provoda, zabave. Logično, kako bi se to uopće moglo i probiti kroz ovako negativne karte? Nadalje, netko igra igru. Imate posla s nekim tko ne prihvaća da postoje i druga rješenja. Vi tu jednostavno ne možete ništa. Prihvatite da ovo neće ići.

STRIJELAC

Nedavna prošlost: Zašto me neće dok šaljem signale kako ni ja zapravo neću? I zašto me neće dok mi nije prioritet? Moguće da se radi o ljubavnom trokutu, ali sam uvjerena kako je u ovoj priči netko jedan veliki radoholičar i ne žuri. Ta je osoba pomalo izolirana, radi u nekom svom svijetu za nešto svoje i ne mari je li nešto bitno ili ne. Ta osoba ili vi, smatrate kako je sve igra i vrlo ležerno igrate ovu igru života. Zanimljiva crta je kako s tom energijom nema šale i ne možete ih uzimati zdravo za gotovo. U jednom dijelu labirinta ne shvaćate kako da im privučete pažnju. Razmatrate kojim putem krenuti kako biste ublažili razlike: ne sviđaju vam se više prepreke poput razlike u godinama, zemljopisna udaljenost. Želite nekog ili nešto što je slično vama. Moguće i da ste nekome uručili otkaz ako osoba nije dala sve od sebe.
U najavi: Napredovali ste i još napredujete. Dobro izgledate i dobro se osjećate. Jedan veliki dio vas je potpuno emocionalno odrezan. Zatvarate svoje srce, barem na nekoliko dana. Vodite računa o blamaži, naročito na internetu. Netko će doći razjasniti stvari i objasniti svoj stav. Očekujte komunikaciju. Malo toga će vas pripremiti na ovu situaciju.
Ishod: Odustajete od fejkanja. Odustajete od zabave za troje. Vraćate se sebi i to će vam pomoći da zaronite prema mirnijim vodama; shodno tome, razne ovacije i pobjede dolaze. Sad vam je još jasnije što hoćete, a što ne. Rasprave ne dolaze u obzir kao i nečasni pregovori. U najavi je ulizivanje koje ćete odbiti. Jedna energija vam nudi vezu ili posao. Nisam sigurna da ćete pristati, ali ponuda stiže. Promaknuće i povišica. Znatiželjni ste što će se odvijati dalje.

JARAC

Nedavna prošlost: Nešto znate. Primili ste se posla. Sanirali ste veću štetu. Spoznaja. Sukob.
Ništa od nekih loših događaja nije vas niti zarezalo. Ništa vas nije omelo u radu, ništa vam ne stoji na putu za dalje. Rekla bih da postoji marljiva strana, energija koja radi, recimo da ste to vi. Oko vas su svirepe energije, entiteti koji vas napadaju i žele komadić vas. Znate gdje vam je fokus. Ništa vas ne dotiče. Jedan kraj dogodio se u tri sekunde, bilo je momentalno, trenutno i brzo. Nikad niste tako brzo okončali nešto. U ovoj temi ima štete i gubitaka.
U najavi: Imate svoj mikrosvijet i u njemu svoje male planove. Opet stiže ponuda. Povratnik alert! Vraćaju se i ne žele da odete. Očekujte ih na vratima, telefon će vam eksplodirati od poruka.
Ishod: Ako ih integrirate opet u svoj život, znate da je to čisto spuštanje kriterija u konačnici. Ako prihvatite ponudu, idete kat niže. U najavi je razgovor i vi to jednostavno u nekom trenutku intuitivno osjećate. Na pomolu je. Ne praštate olako, očvrsnuli ste. Sve ste manje anksiozni i mirno spavate. Niste raspoloženi za nešto ozbiljnije. Neki će ponudu pokušati prepraviti u prijateljstvo s povlasticama. Birate između zdravog razuma, financija i ljubavi. Što je najbolje za mene? Ovo nije tjedan odluka, već razmatranja.

VODENJAK

Nedavna prošlost: Netradicionalni prekid. Nešto je završeno na neukusan način. Oko toga je svakako bilo komunikacije. U ostalim vijestima, netko možda nije pokazao svoje adute i namjere, ali ipak je isplivalo na površinu. Sukob nije završio na najbolji mogući način. Netko je svakako odahnuo i proslavio pun pogodak. Jednoj je energiji ovo sve odgovaralo. Napokon će biti po mom.
U najavi: Mojim podanicima se ne sviđaju tvoji podanici. Mojim podanicima i pristašama se ne sviđaš ti, a tvojim podanicima i pristašama se ne sviđam ja. Sukob društva, sukob interesa, ostaje gorak okus u ustima. Nevjerojatno vam je kako se ta druga strana fenomenalna zabavlja – ili ćete se vi sjajno zabavljati, a druga će strana biti začuđena. Ako ste usred prekida i krenuli ste se provoditi, bit ćete i više nego zatečeni ako opazite da su i oni krenuli dalje. Ispada da je bilo prihvatljivo zabavljati se, ali pod uvjetom da to činite samo vi. Uloge mogu biti zamijenjene. Teško vam pada nečija zabava.  Ako imate djecu iz prijašnje veze, a i druga strana također, može doći do sukoba čija su djeca u pravu. Stvara se klan bilo u socijalnim odnosima, profesionalnim segmentima ili pak u ljubavi.
Ishod: Akcije će svakako biti. Ništa neće zaustaviti drugu stranu da vam priđe. Razmatrat ćete što je pravo obilje i što su prave vrijednosti te može li se novcem uistinu kupiti sreća. Puno ćete filozofirati oko svega.

RIBE

Nedavna prošlost: Stvar je završila neugodno i čini se kako je sad prekasno za sanaciju štete.
U najavi: Žaljenje, šteta, propuštena šansa. Nedavno je bilo jako dobro i onda je ispalo beskonačno loše. Trebate vremena kako biste složili emocije. Nisam sigurna radi li se o sagi ili tek upadate u istu. Ovo ili traje jako dugo, a ako ste na početku veze ili odnosa, potrajat će. Ima drame, toksično je, ali ujedno je i pravedno i ispravno: vi niste htjeli njih, oni su željeli vas, sad vi želite njih, oni ne žele vas... Proganjate jedno drugo i ovo vam neće biti posljednji ciklus. Ovo je sve samo nije gotovo. Vaga, Blizanci, Lav – pojavljuju se u čitanju. Moguće da se radi o tajnoj vezi i da ne bi bilo dobro da za to saznaju drugi, ali gore od toga je koliko se međusobno uništavate. Iz nekog razloga oni se ne mogu zauzeti za vas i vi se ne možete zauzeti za njih.
Ishod: Razmotrite trebaju li vam ovi ciklusi u životu. Ima li ovdje prave mjere? Služi li mi ova saga? Svakako ponuda dolazi. Ovdje se komunikacija nastavlja. Ako ste u svađi, odnos se obnavlja. Miriše na ljubav i šansu. Nadam se da imate hrabrosti za ovo, ne radi se o lakom odnosu. Mnogi znakovi bili su pretplaćeni na ovakva čitanja, sad su očito i Ribe došle na red. Besplatno stanuju u vašoj glavi i naravno obratno. Zasad se ne nazire kraj.

Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com