Bik je zemljani znak i u njegovom domu prioriteti su osjećaj sigurnosti, novac, egzistencija, osjećaj osobne vrijednosti, vlasništvo, imovina. Sve ovo u narednih godinu dana dotiče Jupiter i pomaže nam da to i unaprijedimo. Potaknut će nas na kupovinu ili prodaju.

Imamo priliku unijeti više stabilnosti u financijsko područje. Podmiriti stari dug, povećati mjesečna primanja, ući u kupoprodaju nekretnine. Osim rješavanja imovinskih pitanja, Jupiter nas poziva da fokus usmjerimo na ono što je bitno, na ono što nam omogućuje da se osjećamo sigurno i stabilno.

Promijenit će naše prioritete, pomoći nam da shvatimo što je uistinu vrijedno i u što se isplati uložiti svoje vrijeme, trud, pa i novac.

No, tu je još nešto. Osjećaj osobne vrijednosti. Kako vrednujemo sebe u poslovnim i privatnim odnosima? U kojoj smo mjeri svjesni svog unutarnjeg kapitala, svih onih vještina, znanja, talenata koje nam nitko ne može oduzeti? I upravo se tu krije sigurnost. Mjesto s kojeg hrabrije možemo zakoračiti u nove životne pothvate.

Moguće je da shvatite kako zaslužujete više i bolje te slijedom toga napustite loš odnos, posao na kojem vas na cijene i krenete dalje.

Čuvajte se pretjerivanja, lijenosti, pasivnosti i kontrolirajte povećani apetit. Vodite računa o svom tijelu. Ovaj Jupiter nas poziva i da više uživamo u životu, vratimo se prirodi, materijaliziramo neke snove o kojima dugo razmišljamo.

Slijedom svega u narednim mjesecima se češće zapitajte, što je to toliko vrijedno za što smo spremni riskirati i poduzeti baš sve što znamo kako bi to dobili ili sačuvali?

Posljedni put Jupiter je boravio u Biku od lipnja 2011.-e do lipnja 2012.-e. Prisjetite se bitnih tema koje su se tada odvijale, sada mogu biti opet značajne.