Između nas i ljudi u našem životu postoje nevidljive, energetske veze. One su često dobre i zdrave te ih kao takve želimo zadržati, ali neke od njih su vrlo toksične i štete nam. Određene navike i obrasci koje povezujemo s nekom osobom, poslom ili mjestom, zatim njihovo ponavljanje kada više nemaju smisla, znači da i dalje između nas postoje energetske veze, iako je odnos u stvarnosti završen. 

Primjerice, zbog snažne veze koju ste nekoć imali s intimnim partnerom, možete osjećati kao da stojite u mjestu, ne možete dalje, ne možete ostvariti novi ljubavni odnos te se oni stalno vraćaju u vaš život, ciklusi se iznova i iznova ponavljaju i ranjavaju vas... Stoga popularni life coach Danny Morel na društvenim mrežama savjetuje da se i na energetskom nivou riješite veza koje vas sprječavaju da nastavite dalje sa svojim životom. Evo njegovih uputa za ceremoniju prekidanja veza: 

'Za početak, zamislite dušu svog intimnog partnera ispred sebe. Zatim ga zamolite za oprost. To napravite prvo jer je to vaša odgovornost - na primjer, za to što niste bili dovoljno moćni, što niste mogli u potpunosti pružiti ljubav, što se niste znali postaviti u tom odnosu, brinuti za njih, poštovati ih... Ako su oni vas zlostavljali ili vas nisu poštovali, recite im 'oprosti' što nisam na glas izgovorio/la svoju istinu, što se nisam stavio/la na prvo mjesto. Postoji puno stvari za koje možemo tražiti oprost od bivšeg partnera... Potom, vi morate oprostiti njima - sve što se dogodilo između vas, izgovorite to na glas. 

Nakon toga, zamislite bijeli konopac (ili konac, nit, vrpcu) koji izlazi iz vašeg srca i spaja se s njihovim. Nakon što ste zatražili oprost i nakon što ste vi njima oprostili, vizualizirajte kako režete taj konop. Pritom izgovarajte: Hvala ti. Volim te. Oprosti mi. Puštam te da ideš s ljubavlju i želim ti samo najbolje. I otpustite.' 

@dannymorel How To Do A Cord Cutting Ceremony #cordcutting#relationships#awakening♬ original sound - Danny Morel