Dnevni horoskop za 17. svibanj 2023. godine!

Ovan
Možda ste frustrirani jer stvari ne idu baš po planu. Ipak, svoju vjeru morate položiti u sebe, a ne vanjske čimbenike. Bilo bi najbolje osloniti se na instinkt jer su vanjske okolnosti trenutno zbunjujuće.

Bik
Radni dani će vam biti lakši ako budete pragmatični u odnosima s poslodavcima i suradnicima, a ne srditi. Bit ćete produktivniji. Očekujte pozitivan razvoj događaja, ali ne na način koji očekujete.

Blizanci
Tražite što želite. Ne postoji drugi način na koji inače možete dobiti ono što želite. Pod trenutnim tranzitima, naći ćete se u društvu ljudi koji vas podržavaju i žele čuti vašu priču.

Rak
Imate ste posla s nekim u svojoj obitelji tko ne podržava vaše stavove. Morate upotrijebiti novi oblik komunikacije kako biste ih uvjerili u suprotno. Rješenje mučnog problema može doći iz neočekivanog izvora.

Lav
Uživajte u osjećaju da ste u centru pozornosti. Morate pobijediti neke od svojih unutarnjih strahova u ovom ciklusu. Osjećate da se ne možete nositi s ovim, ali bit ćete dobro.

Djevica
Ne dopustite da vas intenzivna energija omete. Iskoristite prilike koje vam današnji dan nudi, poduzmite potrebne rizike. Radije pitajte osobu što joj je na umu nego da nagađate.

Vaga
Mogli biste iskusiti da se danas netko protivi vašim stavovima, posebno u krugu obitelji. Budite razboriti i ne reagirajte burno.

Škorpion
Možete danas riješiti zagonetan problem, posebno onaj koji je ljudske prirode, koristeći obrnutu psihologiju. Vaša energija pada u ovom trenutku, baš kada vaš partner zahtijeva više od vas.

Strijelac
Počinjete se osjećati dobro u prostoru u kojem živite. Sada je vrijeme da svoju energiju podijelite s drugima. Shvaćate da je to početak novog, boljeg poglavlja u vašem životu.

Jarac
Postoji prilika da napunite svoje istrošene baterije. Maknite se od emocionalnih vampira koji bi mogli biti uzrok ovih iskustava. Osim ovih poteškoća, dan će biti kreativan.

Vodenjak
Oslobađate se starih uvjerenja i preispitujete smisao života. Također je moguće da se planovi iznenada promijene. Izazovan dan koji vas vodi prema rastu i boljim prilikama.

Ribe
Nemojte se previše opterećivati drugima i njihovim uspjesima. Prije ili kasnije, trebali biste prepoznati svoju veličinu i prestati živjeti u sjeni drugih.