Dnevni horoskop za 1. lipanj 2023. godine!

Ovan
Ako više ne možete vidjeti širu sliku, to bi moglo biti zato što ste previše usredotočeni na jedan aspekt. Proširite svoje horizonte i zatražite mišljenje drugih za preciznije rješenje. Ne morate oštro reagirati na nekoga tko vas je slučajno uvrijedio.

Bik
Tajne izlaze na vidjelo, a razgovori imaju veću iskrenost i dubinu nego inače. Srećom, vaši osjećaji i reakcije su pod kontrolom. Ono što čujete možda nije točno ono što očekujete. Ako kontrolirate svoje emocije, možete riješiti probleme. 

Blizanci
Obveza će odnijeti prevagu u borbi između slobode i odgovornosti. Možda ćete morati prihvatiti neka ograničenja ili dodatne poslovne obaveze. Danas nećete baš biti opušteni.

Rak
Imajte jasan plan za poboljšanje svoje novčane situacije. Današnja lekcija je naučiti se odreći onoga što trenutno želite. Ono što se vraća, tvoje je, a ono što ne, nije ni trebalo biti.

Lav
U vašim vezama se pojavljuje strast. Moglo bi doći do komplikacija ako je riječ o prijatelju. S druge strane, postoje različite vrste strasti. To može biti intelektualna, emocionalna i, da, seksualna strast.

Djevica
Danas ste posebno emotivni. Ovo je štetno ako dopustite drugima na vašem radnom mjestu da vas nadvladaju. Pomoglo bi kad biste ostali mirni i nekoliko puta duboko udahnuli. Shvatite da je ono što su rekli zapravo projekcija njihovih problema.

Vaga
Tempo se sada ubrzava. Usredotočit ćete se na posao bez ometanja. Pokretat ćete nove projekte i preuzeti vodstvo čak i ako vam se drugi protive. Rad u timu sada možda neće biti lak, a ovo će biti jedan od vaših izazova i važna lekcija koju morate naučiti.

Škorpion
Ako ste u potrazi za poslom, danas biste mogli postići uspjeh. Možda ćete se danas uvrijediti zbog nečeg zamišljenog. Projicirate svoje osjećaje na druge. Slušajte što se govori.

Strijelac
Pomoglo bi vam da odredite prioritete svojih troškova i računa koji sada rastu. Ne mora se sve obaviti odmah, pa pokušajte smisliti kako rasporediti plaćanja.

Jarac
Nemojte dopustiti da strah utječe na vaš učinak. Štoviše, ne biste trebali odati previše poslovnih tajni. Moćne planetarne energije utječu na vaša prijateljstva. Imate puno toga na tanjuru i istovremeno pokušavate zadovoljiti previše ljudi.

Vodenjak
U ovo je vrijeme lako izbjeći ono što znate da treba učiniti. Prst sudbine možda je uperen izravno u vas, a vi gledate na drugu stranu. Zašto je to? Je li to strah? Učinite nešto što se prije niste usudili pokušati.

Ribe
Počnite govoriti o stvarima koje vam nisu prihvatljive. Morate zadržati određenu razinu poštovanja i postaviti jasne granice. Današnji vas dan tome uči.