Mladi Mjesec u znaku Raka 17. srpnja i pomicanje Mjesečevih čvorova koji se događaju istog dana ukazuju na vrijeme povećane karmičke energije, piše foreverconscious.com. Obratimo li pažnju, mogli bismo primijetiti mrvice kruha koje Svemir posipa, vodeći nas putem koji će ubrzati rast i razvoj naše duše.

Mladi Mjesec u znaku Raka također može donijeti nove događaje i prilike u naše živote koji nas mogu uskladiti s osjećajem vlastite svrhe. Obratite pozornost na stvari koje se uzburkaju pod ovim mladim Mjesecom, jer će nam one biti vodič u kojem smjeru trebamo ići i na čemu posebno raditi. 

To od nas zahtijeva da uđemo unutra, da sjednemo sami sa sobom i usmjerimo viziju svojih života s mjesta unutarnjeg znanja i intuicije. Odgovori nam možda neće doći odmah, ali vježbanje strpljenja dio je ovog procesa. Stvaranje namjera iz mjesta unutarnjeg znanja znači vjerovati procesu i znati da će prava inspiracija i odgovori doći kada budu spremni. Ovaj proces zahtijeva predaju i puno vjere, ali lakoća obično slijedi kada mu se predamo.

Mjesec je dom Raku
Pronalaženje te lakoće moglo bi nam biti lakše pod ovim mladim Mjesecom, jer Mjesec voli biti u znaku Raka. Mjesec predstavlja naše emocije, osjećaj sigurnosti i ugode. Mjesec također može biti prikaz ženske energije u našim životima. To znači da ćemo se osjećati povezanije i usklađenije sa svojim emocijama i ženskom stranom, i lakše razumjeti što nas čini sigurnima.

Kako će našem emocionalnom tijelu biti lakše pristupiti, mogli bismo se naći privučeni dubinskom istraživanju svojih emocija. 

Problemi oko naše majke ili majčinstva također se mogu pojaviti za vrijeme ovog mladog Mjeseca. Mogu se prizvati bolna sjećanja iz djetinjstva ili se možemo naći u situaciji da trebamo uravnotežiti svoje majčinske kvalitete. Majčina rana također može izazvati probleme oko udobnosti i sigurnosti.

Osjećamo li se stabilno i sigurno u sebi i u sebe? Možemo li se sami utješiti, umiriti i vratiti u stanje ravnoteže?

Energija Raka može biti poput Božanske Majke, koja se brine za nas na sve načine na koje čeznemo biti zbrinuti. Može nas utješiti na pravi način, držeći nas tako da se osjećamo sigurno i stabilno u velikom svijetu. Još jedna energija koju Rak može utjeloviti je energija hrabrosti, a ta hrabrost proizlazi iz čiste ljubavi. Kada volimo sebe bezuvjetno, postaje nam druga priroda zauzeti se za svoju dobrobit, brinuti se za sebe kada smo u potrebi i pronaći samopouzdanje da napravimo potrebne promjene.

Pod mladim Mjesecom u znaku Raka, možemo usmjeriti dio ove energije ljubavi prema sebi. Možemo kanalizirati ovu energiju ljubavi prema sebi i pretvoriti je u osjećaje hrabrosti, samopouzdanja i unutarnje snage.