Ovaj tjedan bit će pozitivan za 4 kineska horoskopska znaka - ako ne znate koji ste znak, provjerite OVDJE.

Zmija
Ovog tjedna zvijezde će vas nagraditi za vaš dosadašnji trud. Ako ste prije nekog vremena uložili svoju energiju u neki poseban projekt, sada će vaš trud biti itekako nagrađen – čak i ako vam se tada činilo da se trudite uzalud. Neka financijska ulaganja koja ste napravili u prošlosti također se mogu vratiti.

Zec
Vaša najveća snaga ovog tjedna bit će vaša intuicija – ona će se pobrinuti da uvijek budete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ključno je vjerovati joj i slijediti je jer ćete samo tako dobiti sve nevjerojatne prilike koje vas čekaju i izgraditi još ispunjeniji život za sebe.

Majmun
Osobito na polju odnosa očekuju vas neke pozitivne promjene. Svemir vas potiče da otkrijete nove načine za daljnje jačanje i produbljivanje veza s voljenim osobama. Ujedno, ovo je prilika da se oprostite od rivalstva i nadmetanja u odnosima. Otvorite svoje srce i prepustite se ljubavi koja vas okružuje.

Svinja
Zvijezde vam donose neke uzbudljive avanture: možda vas čeka posebno putovanje, novi projekt na poslu ili zabavan spoj. Svakako je važno vjerovati svojim osjećajima jer oni će vas odvesti na najnevjerojatnija mjesta.